1. GALAPAGOS

  2. BOLIVIA

  3. ARGENTINA

  4. PERU

 
     
 
 
 
   
 

Akhil bakshi
India

Hi Dirk,Thank you for making such perfect arrangements. Yes, we are extremely satisfied with your excellent service. Everything worked out well. If you ever come to India, do let me know.
Best wishes. Akhil  


Countries: Peru North and South

25.10.2020
 

Johan & Viviane
Zuid Peru + Jungle groepsreis

We willen jullie bedanken voor een geweldige Peru ervaring.Bij aankomst in Lima kregen we een vrolijke ontvangst van Fabian en zo waren we onze vertraging in Madrid al onmiddellijk vergeten.Het was onze eerste groepsreis en op de luchthaven kwamen we langzaam allemaal bij elkaar en er was direct een " klik".De sfeer zat goed en ons verhaal kon beginnen. wat ons al snel opviel was dat jullie organisatie heel professioneel is.Het voorgestelde programma zat zeer goed in elkaar en werd netjes afgewerkt. Een speciaal woordje van dank aan onze gids Fabian. Zijn uitleg en manier van gidsen was zeer aangenaam. Hij kan de zaken op een heel sappige, spontane manier aanbrengen.  Hij is zeer hulpvaardig en zet zich met succes in voor een goede groepsgeest.Bovendien geeft hij dikwijls zeer waardevolle en oprechte tips. Kortom hij geeft de reis een extra kleurtje. De dagkrantjes zijn informatief en een zeer handige gids.Hotels waren prima We hebben van alle aspecten genoten , toch enkele hoogtepunten : de Colcacanyon ( was letterlijk een HOOGTEpunt met de bijkomende ongemakken) maar toch een mooie belevenis, De Incatrail  ( 2 daagse) was een geweldige ervaring , dankzij gids Cesar die echt perfect het ritme aan de groep laat en onderweg heel interessante info geeft, een heel vriendelijke kerel ! Machu Picchu aanschouwen via de Zonnepoort was voor ons onvergetelijk.Na de hele rondreis nog verder naar Puerto Moldenado, daar werden we ook heel vriendelijk onthaald en de lodge viel ons direct in de smaak.Yomy heeft ons prima rondgeleid en de canopywalk, en we hebben er met volle teugen van genoten !Wij hebben enkel positieve ervaringen opgedaan en zullen heel goede herinneringen overhouden aan onze reis ! Kortom een dikke proficiat aan de ganse organisatie. 
Bedanktvriendelijke groeten                            
johan & viviane                           


Countries: Zuid Peru met Jungle

19.10.2013
 

Prive groep Gustave 11 Pers
Belgie

Pittig programma dat wij hadden, voor +50-ers, 3 weken aan een stuk!
Maar 't was SUPER, en ik mag spreken voor iedereen, denk ik. 't Was afwisselend en fysiek behoorlijk inspannend, voor mij en nog enkele anderen als je weet dat wij thuis geen sporters zijn. Maar de voldoening was er zeker niet minder om! De aanleiding voor heel de reis, voor mij als initiatiefnemer dan toch, was de Inca Trail ... en die heeft de belofte en verwachtingen helemaal vervuld.  een toffe groep met 2 super gidsen!
 
Peru is zeker een boeiend land dat veel te bieden heeft. Die verschiedenheid!!! Maar toch wel héél anders dan buurland Brazilië! 
Het zuiden - weg van de kust dan, want aan de kust zijn we in het zuiden, buiten Lima, niet geweest - sprak mij meer aan dan het noorden, qua klimaat, omgeving en sfeer. Zelfs Puno (hoewel we daar kou geleden hebben omdat we in de sneeuw rondliepen). 
 
Je hebt met SPA de zaakjes ginder goed onder controle om aan de wensen en verwachtingen van Europeanen (en Amerikanen) te voldoen, denk ik. Prachtig zoals wij overal opgewacht werden en alle uistappen geregeld waren, met bovendien prima gidsen. Hoe jij het in een L-A land klaar krijgt dat quasi iedereen overal tijdig op een afspraak is?! Bijna geen tijd verloren. 
 
Als we nog eens naar L-A komen zal SAP zeker ons eerste contactpunt zijn. Niet dat de kans groot is dat het ons volgende reisproject wordt, maar over een paar jaar ... 
Mag ik aannemen dat SAP een gelijkaardig programma, mét de nodige hoteltransfers en vooraf geboekte uitstappen, ook voor 2 of 3 of 4 reisgezellen kan in elkaar steken? 
 
Bedankt, ook aan je collega's, voor de goede zorgen. Van ons gaat men alleen maar goei dingen over SAP horen!  Misschien tot over een paar jaar. 
 
Nog veel succes gewenst met SAP in Peru! Het ga je goed.
Grt,
 
Staf


Countries: Zuid en noord Peru

20.08.2013
 

Stella
Nederland

Beste Dirk,

 Ik wil nog even op deze wijze een compliment geven voor de uitstekende organisatie zeer zeer goede gids die wij hadden ! Alle vooraf gegeven informatie door jullie (met wat waar te regelen) was correct. Met vriendelijke groet, Stella Kuin 


Countries: Peru Incatrail

22.07.2013
 

Gert , 9 friends
Belgie

Beste Dirk,
We hadden ons voorgenomen om je een email te sturen na de reis,
We willen u en jouw team feliciteren voor de fantastische organisatie. Tijdens een druk programma van 3 weken is er niets fout gelopen, dat is straf. We zijn ook erg tevreden over het transport, de gidsen en de hotels.
Wat was slecht? Niets. 


Countries: Chili - Bolivia - Peru

10.07.2013
 

Gert , 9 friends
Belgie

Beste Dirk,
We hadden ons voorgenomen om je een email te sturen na de reis,
We willen u en jouw team feliciteren voor de fantastische organisatie. Tijdens een druk programma van 3 weken is er niets fout gelopen, dat is straf. We zijn ook erg tevreden over het transport, de gidsen en de hotels.
Wat was slecht? Niets. 


Countries: Chili - Bolivia - Peru

10.07.2013
 

Anne en Antoon
Belgie

Beste southamericaplanet
We hebben dank zij u en uw team een fantastische reis gehad door Peru en Bolivia.
Een puike organisatie,  goed gelegen hostals centraal en toch rustig met goede service.
Daarnaast ook erg goede begeleiding door uw gidsen.  Wil hen graag via u nog eens extra bedanken.
Ook de info die we van u meekregen in de map over de verschillende steden hun bezienswaardigheden de restaurants e.d.  was zeer accuraat  we hebben dit regelmatig gebruikt.
Het mag dus overduidelijk zijn dat we beiden super tevreden zijn en dat we u zeker zullen aanbevelen bij vrienden en kennissen.
Daarnaast is er geen twijfel over dat we indien we binnenkort opnieuw deze richting uitgaan,  (Argentina Chile Galapagos Ecuador staan nog wel op ons verlanglijstje) we zonder de minste twijfel opnieuw met u contact opnemen.
Veel dank en zeker tot weerziens. 
Anne en Antoon 


Countries: Peru + Bolivia

15.05.2013
 

Hans *4
Nederland

Ik zie dat ik vergeten ben jullie te bedanken.
 
Alles is prima gegaan in Cuzco. Mijn drie vrienden
en ik hebben genoten van de tours. De hotels waren
allemaal prima. We hadden  charmante begeleidsters.
 
Tot een volgend keer!
 
Hans Meijer. 


Countries: 4 days Cusco

15.05.2013
 

Mario
Italia

hi 
everything was simply perfect.
Just at the last flight to Lima your guide was not at the airport, and we were really surprised.....but it was not his fault: the flight was simply early! and he arrived  in 5 minutes ...
the guides were all good and precise to the appointments, the tickets for the buses very very very good,and the hotels...my God, one better than the other, also if we asked for a middle range ones....
next time i will ask for cheap ones :-)

the trip was very satisfying...just, but it was our fault, in Puerto maldonado you should  suggest the 4 nights to your clients....three are really very quick! and corto maltes is a really beautiful place with nice people.
Also we have to thank you and Karina for the help we had for the credit card in Cusco....
for sure our next south america trip will be with you and we will recomand you to everyone has to go there!
Sometimes when you choose an agency on internet you really don't know if in the back of a nice website there is a good deal...we found and have been lucky.
thank you again 


Countries: South Peru

05.05.2013
 

Eric & Gaby
Belgie

Wij hadden een fantastische reis. Zowel in Peru als in Bolivië hebben wij massaal veel nieuwe, interessante en onvergetelijke indrukken opgedaan, veel meer dan wij ooit op voorhand konden vermoeden. Hoogtepunt voor ons was de onovertroffen zonsopgang boven Machu Picchu, een echt wonderlijk gevoel om daar boven dit alles te kunnen ervaren. 
Met een reisleider als Dirk, die beide landen zeer goed kent, kom je op plaatsen en ervaar je dingen die de gewone toerist misschien nooit zal ontdekken. Deze reis is zeker een aanrader voor iedereen die het echte Zuid-Amerikaanse leven eens van dichtbij wil meemaken."
Wij zijn nog steeds aan het nagenieten, het was ook zo onvergetelijk.

Groeten uit Kessel

Eric en Gaby 


Countries: Peru + Bolivia groepsreis Mei 2013

03.05.2013
 

Sam + Trees
Belgie

Dag Dirk, we mailen voor om appreciatie van de reis die we met je mochten meemaken. In vijf lijntjes neerschrijven hoe we de reis ervaren hebben is moeilijk en het gevaar bestaat in algemeenheden te vallen. Voor ons bracht de reis specifieke ervaringen mee : in groep reizen, onze plaats als ‘ouderlingen' tussen in verhouding relatief jonge mensen', een ritme dat we niet gewoon zijn , en dan voor mezelf specifieke verwachtingen.Dit gezegd zijnde hebben wij niets dan lof over het concept (ongedwongenheid en vrij initiatief) van de reis, de vriendschappelijke en gemoedelijke sfeer waarin de reis verliep, de manier waarop jij de problemen opgelost heb, de persoonlijke aandacht die je voor iedereen en nog eens specifiek voor ons twee had, de verantwoordelijkheid voor het bijhouden van een  "gemeenschappelijke pot" die je zelf nam, de "dagelijkse krant" en briefing. Dit alles heeft ertoe  bijgedragen dat we allen van deze onvergetelijke  reis ten volle hebben kunnen genieten.  Daarvoor dus zijn we dan ook ten zeerste dankbaar.Met onze beste groeten en wensen voor jezelf, je gezinnetje en Southamericaplanet,Sam en Trees


Countries: Peru + Bolivia groepsreis Mei 2013

03.05.2013
 

Marian & caspar
Nederland

Hallo Dirk,
De begeleiding van en naar de Galapagos was  perfect geregeld, onze dank ervoor.Het verblijf op de Galapagos is boven verwachting geweest.  en heeft vele onuitwisbare ervaringen en indrukken achtergelaten in onze herinneringen.De Galapagos is een een stukje op deze aarde met bijzondere eigenschappen, en wij hebben er van genoten met volle teugen. Op het schip  was ook alles keurig verzorgd en het verblijf was er zeer aangenaam en verzorgd.  Het was ons zeer aangenaam om onder uw begeleiding door Peru en Bolivia te reizen. Als reizen naar de South America's ter sprake komt zullen we zeker uw reisorganisatie aanbevelen. Marian & caspar 


Countries: Peru + Bolivia groepsreis Mei 2013 + verlenging Galapagos

02.05.2013
 

Marleen + Stephan
Belgie

Wij zijn alweer 1,5e week geleden teruggekomen van de inca trail, maar willen south america planet bedanken voor de super ervaring! Alles was erg goed geregeld (porters, eten, tenten, etc). En we waren heel heel heel erg tevreden over onze gids Ruben. Zijn prachtige verhalen en leuke grappen hebben een zeer grote bijdrage geleverd aan deze onvergetelijke ervaring!
Bedankt!
Marleen & Stephan 


Countries: Incatrail 4 daagse trektocht naar Machu picchu

15.04.2013
 

Greet
Belgie

Hallo,
Wilde je even laten weten dat we een super toffe 4 daagse incatrail hebben gehad.chapeau voor de dragers, echt respect. De kok heeft ons 4 dagen in de watten gelegd, super gewoon. En onze gids Cezar heeft het helemaal af gemaakt. Hij doet zijn job echt schitterend. Die mensen verdienen het echt om door hun bazen in de watten te worden gelegd ;-)
Zeg ze allemaal nog eens een dikke merci van ons.
We hebben het trouwens ook super gehad in de Amazone cortes lodge. Vandaag helaas terug naar huis. Peru, we zullen het nooit vergeten en ik zal jullie zeker aanraden wanneer vrienden van ons ook naar hier komen.
Groetjes 


Countries: Peru , incatrail en jungle

14.04.2013
 

Andreas
Switserland

We had a great time in Peru and enjoyed the journey very much.

all was perfect! 
What we liked most:
*          Arequipa
*          Colca canyon with Yuditha (very good guide)
*          Suasi Island Titiacasee
*          Machu piccu trekking with Ruben (also very good guide including a very good cook and a nice small group of six customers)
*          Jungle lodge amazonica inkaterra

everything was perfect ! 

One recommendation for your clients:Tell your customers not to buy liquids in the tax free area in Lima, because when we changed flight in Amsterdam we had to throw away our two bottles of pisco! Unbelievable - isn't it? It' s not allowed to bring alcoholic drinks from south America in the hand luggage.  
Kindest regards 
Andreas  


Countries: South Peru

03.04.2013
 

Marjan en 3 vrienden
Belgie

We hebben een prachtige reis achter de rug en we genieten nog dagelijks na.
We zijn ook heel tevreden over de organisatie, de hotellekes en zeker ook over de gidsen. Daar waren echte interessante types bij. 
We waren heel content dat we in Nazca de mummies van Chauchilla hebben bezocht ipv de Nazca lijnen. Ik vond dat kerkhof schitterend en de gids kon zeer passioneel vertellen. De realitytour in Arequipa vonden wij ook absoluut een aanrader. In Chivay waren we wat hoogteziek maar hebben toch genoten van de thermale baden en de condors. De homestay op Amanti was ook een hoogtepunt, Cecilia en Evaristo waren zeer gastvrij maar dansen op 4000m hoogte was geen makkie. Cusco en de Heilig vallei waren ook weer meevallers en de kers op onze al zo heerlijke taart was dan ook de 2 daagse Incatrail en Machu Picchu. En zo kan ik nog eventjes doorgaan. 
We hebben dan ook vrienden over Southamerica Planet verteld en zij gaan jullie op de vakantiebeurs bezoeken ivm een reis  naar Argentinië in het najaar van 2013. 


Countries: Individueel Zuid Peru reis

02.11.2012
 

Rita & Jan
Belgie

Een echte aaneenschakeling van hoogtepunten, fantastisch op elk vlak , spijtig genoeg is Noord-Peru vrijwel onbekend zoals de vondsten van de Lord of Sipan die niet moeten onderdoen voor  de schatten van Toet-anch- amon ,de intrigerende mummies van Leymabamba ,de grandioze prè- Incastad te Kuelap op 3000m, te veel om op te sommen,daarnaast zijn er de imponerende panorama's , het ene nog mooier dan het andere zoals het onvergetelijk natuurschoon in het nationaal park El Cajas in Ecuador met meer dan 200 meren , vol prachtige wandelingen met bergtoppen vol nevelslierten 's morgens en de kleurrijke markten in Ecuador niet te vergeten ! Voeg hieraan de deskundige begeleiding van Dirk die ons ook meenam naar gezellige restaurants met heel lekker en je weet waarom je met South America Planet op reis moet gaan !
 
Noord-Peru en Zuid-Ecuadorreis : 26 /10/2012 tot 17/11/20³12 


Countries: Groepsreis Noord Peru + Zuid Equador

26.10.2012
 

Rik en Jeannine!
Belgie

Noord-Peru en Zuid-Ecuador !
Een ideale combinatie van cultuur en natuur in een Zuid-Amerika reis.De pré-incaculturen in Peru hebben ons echt weer overdonderd. Dit alles werd mooi omkaderd door de prachtige musea. Je moet er iets voor over hebben... De afstanden zijn groot, maar je geniet van een prachtige natuur: woestijnachtig, schrale bergen, rijstvelden, unieke vergezichten... of een rit  langs piepkleine "nederzettingen" waar het moderne leven niet is doorgedrongen: waar de mensen voor de deur de oogst uitzoeken of met kind en kippen een koe hoeden...En dan Ecuador? .. De kleurenpracht en de typische marktsfeer van Saraguro en Guamote kan je niet in een paar lijnen neerpennen... Wandelen in Las Cajas is bijwijlen sprookjesachtig. Krijg je zin? Gewoon doen, "schrijf je in"!

Rik en Jeannine! ps. dit was onze derde reis met Dirk ! 


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

26.10.2012
 

Leen
Belgie

Het was een schitterende reis, Dirk, prachtig opgebouwd, zodat er veel afwisseling in was, we steeds verwonderd werden door iets nieuws. De keuze van hotels was goed, qua ligging, qua service, netheid en kwaliteit ontbijt. Bij gebrek aan alternatief waren de 2 mindere hotels niet onoverkomelijk. We hebben véél gezien, véél gedaan, we mochten in Noord Peru prachtige overblijfselen van de pre inca's ontdekken, in zuid Equador werden we vooral geconfronteerd met het leven van de huidige bevolking, het verschil kon niet sterker. We speelden zelf voor toeristische attractie daar waar nog geen toeristen komen als ChanChan of Lord of Sipan bvb. We hebben prachtige natuur doorkruist, van soorten woestijn over landbouwstreken tot alle soorten wouden. We hebben alle soorten weer gehad, van hitte tot sneeuw. Kortom, een boeiende reis, en voor mij een vervulling van een lang gekoesterde droom.

        Danke Dirk voor je inzet en betrokkenheid met iedereen, voor je humor en het feit dat je alles kon regelen, voor je diplomatie en gevatheid . Ik wens iedere groep een dergelijke begeleider toe Het ga je goed op alle vlak. Ik hoop dat velen de weg vinden naar jullie agentschap.  

Groeten, Leen reis Noord Peru -Zuid Equador 26 oktober 17 nov 2012    


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

26.10.2012
 

Marie paule
Belgie

De reis laten zoals ze is, er zit heel veel variatie in, natuur, cultuur, Ontspanning, wat moet je meer wensen?Voor mij was het een super reisje, heel veel mooie sites bezocht, goede uitleg, goeie gidsen, afgewisseld met mooie verzichten,En natuur tijdens de busreizen, en de nodige rust aan het strand van Mancore.
DIRK, voor jou een dikke pluim op je petje, jong, ge hebt dat goed in mekaar gestoken.Het getuigd van je kunde ! Proficiat. Met zo een reisbegeleider wil ik in de toekomst nog weggaan.


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

26.10.2012
 

William en Chris.
Belgie

Hola Dirk van PeruPlanet - Southamerica planet.
Je bezorgde ons opnieuw een hele mooie reis, authentiek en waar waren die massatoeristen? Geen probleem, wij waren meestal de attractie voor de Peruanen en Ecuadorianen.We doorkruisten het land zodat we de kern ervan zagen, de inwoners, de infrastructuur, de economie, de zeden en gewoonten eigen aan de 2 landen. De musea waren zéér goed en doen in niets onder voor Europa!
De reis is zijn geld zeker waard!
Doe zo voort Dirk !


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

05.10.2012
 

Guido & Genevieve
Belgie

Voor ons was het de vierde trip met Dirk. Wat was de meerwaarde van deze reis? De authenticiteit van de bevolking, de overweldigende natuur en de minder gekende en soms verbijsterende bouwsels en artefacten uit de  pre-Inca periode: een weinig gekende aspect van de L-Am cultuur en voor ons een openbaring.


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

05.10.2012
 

Annie en Luc
Belgie

Voor de 4de keer in 6 jaar tijd deden we een beroep op Southamericaplanet om Z-Amerika te leren kennen: voorheen Z-Peru, Bolivia, Patagonië en dit jaar de reiscombinatie van een kennismaking met de jungle (N-Peru), een trip doorheen N-Peru en Z-Ecuador.
Het werd weerom een topper: voor wie natuur, cultuur, het leven zoals het is in en buiten de steden - niet zonder een avontuurlijk sausje en enkele stevige wandelingen overgoten - wil exploreren, dit onder een prima begeleiding van Dirk  en goede plaatselijke gidsen... een aanrader !          
Dat het door de omstandigheden even "basic" kan zijn, "moet" men erbij nemen: klagen is  immers niet op zijn plaats, wanneer men rekening houdt met het feit dat de mensen aldaar dikwijls in nog minder goede omstandigheden leven.  En, geconfronteerd met een soms schrijnende realiteit op diverse terreinen (armoede, gevolgen van de opwarming van de aarde voor de plaatselijke bevolking, enz...), komen we weer tot het besluit, dat we in ons landje geen reden tot klagen hebben !        
Kortom: confronterend, tot nadenken stemmend, boeiend en leerrijk tegelijk !
        Annie en Luc 


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

05.10.2012
 

Mieke en Niki
Belgie

Wat ons betreft een geslaagde reis ! Cultureel interessant en veel mooie natuur. Was de moeit waard. Merci Dirk om er telkens het beste voor ons van te maken.   Mieke en Niki 


Countries: Noord Peru + Zuid equador Groepsreis

05.10.2012
 

Sophie
Switserland

We can t thank you enough for organising our amazing trip to Peru!!! 

It exceeded our expectations on every level! We feel like we ve been away for 3 months instead of 3 weeks because of the amount of wonderfull places we have seen and all the adventures we undertoke.During our trip we were allways so pleasantly surprised by the excellent organisation. All the transfers were punctual, the information we got from all the people involved was perfect. We allways knew exactly what was in store for us and where and when we had to be.Highlights for us were definetely the Colca Canyon trek ( we had to cancel on the Salkantay trek cuz I got altitude sickness), our Amantani Island homestay, reality tour in the slums of Arequipa, our stay in Paracas with visits of Ballestas Islands and Paracas National Reserve, rafting in the Rio Chili and ofcourse Machu Picchu (and the climb of Wayna Picchu!)Also we must thank you for your choice of hotels. Without exception they were all great. Especially our stay in Arequipa and Cusco!Also we must thank Peru Planet for their help. Because I got sick for the Salkantay Trek they were very concerned about me and made sure I was feeling better soon and that we could stay extra days in our same hotel in Cusco and give us all the information about our visit to Salineras and mountainbiking in Moray and Maras ( we loved it!)We experienced and unforgetable adventure :-DDDThank you so much :-D So see you again, 


Countries: South Peru

08.09.2012
 

Frederic & Valerie
Belgie

Dag Southamericaplanet ,

Frederic en ik zijn sinds zondagavond terug in België. We willen je bedanken voor de fantastische reis die we gehad hebben in Peru. De organisatie was perfect! Aangename gidsen, goede hotels, vervoer altijd prima geregeld, ... Voor ons was 1 van de hoogtepunten zeker de treinreis van Puno naar Cusco! We zullen het zeker niet nalaten reclame te maken voor Southamericaplanet en zullen aan jullie denken voor onze reis naar Brazilië in de toekomst. Vriendelijke groeten,  


Countries: Zuid Peru individueel

02.09.2012
 

Friede
Belgie

Beste Southamericaplanet
 
Eindelijk schrijf ik je even een mailtje, ivm onze onvergetelijke reis naar Peru!
Vanaf het moment dat we landden in Lima, tot we er teug vertrokken, hebben we 3 weken lang genoten van dit prachtig, afwisselend en zo boeiend land! De afwisseling in het landschap; kust met woestijn, de Altiplano,de Andes, de jungle...allemaal even boeiend, groots en fascinerend!
We zijn heel erg enthousiast, niet alleen over het land zelf, maar ook over de organisatie! Alle transfers, gidsen, bussen, trein en binnenvlucht: echt knap geregeld! De incartail was een topper, met een heel toffe gids, ijverige dragers en een super-kok die zelfs een taart bakte met: Feliz dia, amigos...en dit op 3600 meter hoog in de bergen...!
Op het juiste moment stonden er gidsen klaar, werden we naar bushalte of station begeleid ,of naar de mooie hostals gebracht. Die waren echt mooi, en comfortabel, en dikwijls heel mooi! Zeker in Arequipa met die prachtige tuin, in Nasca met de kleine straatjes vol bloemen, in Chivay waar ze ons 's avonds een warmwaterbus kwamen brengen, en in Cusco waar we zoals in Arequipa vlak bij het centrum logeerden! Fantastisch! 
We zullen zeker rondvertellen , dat doen we nu al, hoe knap en professioneel deze reis georganiseerd werd!
Onze hartelijke dank aan jou, en aan het hele team van Peruplanet, die er mee voor gezorgd hebben dat we naar deze vakantie met heel veel plezier terugkijken! 


Countries: Zuid Peru individueel

02.09.2012
 

Petra en Rogier
Nederland

Wij zijn sinds enkele dagen terug van de Inca Trail. We hebben een fantastische trip gehad en willen jou daar graag voor bedanken. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Gids Cesar was top, evenals het eten en alle andere zaken.Ook erg fijn dat de tent op lange Nederlanders afgestemd is. Slaapzak voldoet prima voor de ude 2e nacht. Kortom, ik zou jouw organistie zeker aanraden voor andere mensen.

Groet,
Petra en Rogier 


Countries: Peru - Incatrail

15.08.2012
 

Dany, Wendy en Nick
Belgie

In augustus hebben we een fantastische reis gemaakt door heel Peru, zowel het Zuiden als het Noorden kwamen aan bod. We hebben 21 dagen rondgetrokken en heel veel gezien. Het was een afwisselende, avontuurlijke en toch ook wel een beetje een vermoeiende reis, maar zeker de moeite waard. Dit is een reis die we iedereen willen aanraden, zeer mooi. Ook willen we een pluim geven aan Peru Planet, alles was tot in de puntjes geregeld. Dirk is een zeer aangename reisleider, die ons veel over dit land heeft geleerd, super. Peru Planet, doe zo verder met jullie reisorganisatie, jullie zijn top. Bedankt voor dit fijne avontuur en wie weet tot later. 


Countries: Peru zuid en noord groepsreis

02.08.2012
 

Emiel en Monique
Belgie

Beste,

 Terugblikkend op onze groeps reis Noord-Zuid Peru,zijn er heel veel dingen bijgebleven zoals: 1)De afwisselende natuur met woestijn,hoge plateaus,majestueuze bergen,prachtige meren en niet te vergeten de tropische wouden rond Machu Picchu. 2)De kleurrijke cultuur van de mensen,de opgravingen en musea waardoor je in de voetsporen van de inca's kan treden. 3)De temperatuurverschillen waardoor de 3-traps kleding enorm belangrijk is. 4)Zich aan de aanbevelingen van de leiding houden in verband met de hoogte om ziekte te vermijden. Het hoogtepunt van onze reis was ongetwijfeld de beklimming van de Wayna Picchu en dit in twee opzichten,1-Het is een zware beklimming   2-maar de beloning als je de top bereikt is enorm. Persoonlijk vindt ik het niet toeristische noorden veel mooier dan het zuiden. Ook de begeleiding van Dirk van southamericaplanet was proffecioneel en top. Kortom deze reis zal je bekoren als je een positieve ingesteldheid hebt en een beetje doorzettingsvermogen bezit. Groeten Emiel en Monique 


Countries: Noord en Zuid Peru Groepsreis

02.08.2012
 

Linda en Marc
Belgie

We zijn terug van onze ongelooflijk geslaagde reis door het mooie, interessante, aangename, afwisselende Peru.We willen je bedanken voor de organisatie van onze reis.Werkelijk alles was goed gepland, we hebben genoten.We willen ook nog een pluim geven aan onze begeleidster in Cusco, namelijk aan Carina, ze deed echt "den al" zoals we dat hier zeggen om het ons naar onze zin te maken. 


Countries: Peru

15.07.2012
 

Arthur
Nederland

Beste Peru Planet
We hebben een hele mooie Peru-reis gehad en organisatorisch was alles perfect geregeld!
We hebben geen enkele keer zelf vervoer hoeven te regelen of op vervoer hoeven te wachten. Ook de excursies en hotels waren goed geregeld.

Bedankt voor dit alles. Ik ben reclame voor jullie aan het maken!
Arthur 


Countries: Zuid Peru

13.07.2012
 

Miet
Belgie

Beste Southamericaplanet,

Al drie dagen terug in België na een fantastische reis.  Heel veel gezien, heel veel indrukken van een prachtig land.
Dank voor een perfecte organisatie met overwegend heel erg bezielende gidsen.
Ik beveel zeker Peruplanet aan bij vrienden.
Enthousiaste groet,

Miet 


Countries: Zuid peru Individueel

05.07.2012
 

Groep Luc
Belgie

Ik had beloofd nog iets te laten horen over de jungletrip. Als ik op de reacties van mijn groep mag afgaan, dan kan ik onze tour bestempelen als een schot in de roos. Verschillende gasten vonden het het hoogtepunt van onze ganse reis, dus dat zegt wel wat. Vooral de gids Juan Carlos en het geweldige eten gaf de doorslag. Al is de jungle zelf natuurlijk ook een ferme troef.
Merci nog eens voor de fijne samenwerking en wellicht nog tot later!
Luc 


Countries: Peru 4 daagse Manu zona cultural

02.07.2012
 

Jan & Nathalie on honeymoon
Belgium

We would like to thank the full South-America Planet team for planning our honeymoon. In particular Dirk and Elisa for the individual efforts. Our vacation was amazing and everything was arranged perfectly. Hotels, excursions and guides were very good and we enjoyed every day! Peru is an amazing country with lots of variation in nature, culture and history. The extra package for the Iguazu waterfalls was the perfect ending for our trip. We will never forget this experience and we will recommend you to everyone who is thinking about visiting these countries. Greetz from Belgium. Jan & Nathalie
Countries: Peru and Iguazu waterfalls Argentina

12.06.2012
 

Thérèse en Paul Elfrink
Nederland

Hallo Dirk en het Southamerica Planet team. We hebben een fantastische reis gehad en heel veel gezien en meegemaakt We willen jullie allemaal erg bedanken voor onze fantastische 22 daagse individuele maatwerk reis door Zuid Peru en de jungle. Alles kon zoals wij het wilden met extra rustdagen, goede binnenlandse vluchten en leuke, karakteristieke hotels. We willen jullie bedanken voor het perfecte maatwerk dat je voor onze reis geleverd hebt, waardoor onze reis voor ons een goed evenwicht had tussen veel zien, ervaren, soms vroeg op en tegelijkertijd ontspanning door extra relax momenten. We zijn andere nederlandse mensen tegengekomen, moe van een overladen, volgepropt programma. Al onze reizen, hotels en transfers waren perfect geregeld op de afgesproken tijden. Bovendien hadden we steeds hele enthousiaste engelstalige gidsen met enorm veel kennis en informatie. Wij zijn onder andere over Rosa in Lima, Alexander op Titicatameer, Bruno op de Incatrail en Erick in de jungle (wat een rust, mooie vogelgeluidjes en kennis!) meer dan tevreden! Dank ook voor de speciale ondersteuning via Elisa in Lima en Maria Isabel (klasse!) in Cusco. We hebben volop genoten van een prachtig, zeer veelzijdig en kleurrijk land, rijk aan cultuur met chaotische steden, een prachtig hooggebergte met Canyons, het bijzondere Titicatameer met zijn eilanden, het feestende Cusco tijdens Inti Raymi en de schitterende, ruige jungle. En dat alles met zeer vriendelijke, gastvrije mensen, die ook graag wat verkopen. We zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen door de perfecte organisatie, het maatwerk en de goede prijs/ kwaliteit verhouding. Andere nederlandse of vlaamse mensen kunnen desgewenst via jullie telefonisch contact met ons opnemen als ze behoefte hebben aan persoonlijke ervaringen. Met vriendelijke groet, Thérèse en Paul Elfrink.
Countries: Peru individueel

07.06.2012
 

Claire en Bruno
Belgie

Dag Dirk, Spijtig genoeg hebben we mekaar niet ontmoet in Cusco, daarom sturen we je deze mail om je (en je team) te feliciteren. Onze reis is vlekkeloos verlopen, met toffe gidsen en prima vervoer. In het bureel in Cusco hebben we contact gehad met Giovanna en nog 2 andere. Héél vriendelijke en behulpzame mensen. Hotelkeuze was prima Wij hebben een prachtig land leren kennen met héél vriendelijke mensen en een schat aan cultuur! We zullen niet nalaten om Peru-Planet aan te bevelen bij vrienden en kennissen. Groeten van Claire en Bruno
Countries: Zuid peru Individueel

05.05.2012
 

Jan
Belgie

De ontdekking van Peru was een fantastische reis waarbij we zeer veel van opgestoken hebben. En we hadden daarbij het geluk om over een geweldige gids te kunnen beschikken. Wil je bij deze Fabian nogmaals bedanken voor zijn geduld en bereidwilligheid.Het was tenslotte dankzij hem dat we over een geslaagde reis mochten terugblikken. Met vriendelijke groeten
Countries: Zuid Peru Met Jungle Groepsreis

28.04.2012
 

Leon en Linda
Belgie

Hallo.Wij vonden het een fantastische reis. Het was de eerste maal dat wij zulke reis ondernomen en deze is zeer in de smaak gevallen bij ons. Patagonië ,zowel in Chili als in Argentinië is prachtig. Ook de Foz de Iguazu is onvergetelijk, langs argentijnse en braziliaanse kant. Kortom machtig. Op de hotels was niets aan te merken. Vergeleken met prijs/kwaliteit waren deze in orde. Ook jij, Dirk hebt onze reis uitstekend geleid. Nogmaals onze dank hiervoor. Het hoogtepunt voor ons was eigenlijk de hele reis, want deze is voor ons erg geslaagd. Groetjes
Countries: Patagonie - Argentinie - Chili groepsreis

24.11.2011
 

Frans en Ingeborg
Belgie

Onze hoge verwachtingen voor de Patagoniëreis werden nog overtroffen. Elke fase van de reis was een nieuw natuurwonder, van de Perito-Morenogletsjer tot de watervallen van Iguazu. Bovendien viel letterlijk alles mee: het uitstekende weer, het verblijf in refugio tot in viersterrenhotels, het gezelschap, de begeleiding door Dirk en de gidsen. Eten en drinken in Patagonië zijn aan de dure kant, maar anderzijds is het water, zelfs uit beken en riviertjes, perfect drinkbaar.
Countries: patqgonie groepsreis

24.11.2011
 

Magda Belgie
Belgie

Een onvergetelijke reis die in alle opzichten meeviel. We zijn van het ene natuurwonder naar het andere gevlogen gereden of gestapt Vooral De Torres Del Paine met gids - Fits Roy - Perito Moreno het Beaglekanaal afvaren en de watervallen Iguazu zijn TOPPERS. Samen met het uitstekende weer het toffe gezelschap en vooral de begeleiding van Dirk is het een geweldige reis geworden . averbode 30-12-2011 Magda
Countries: Patagonie groepsreis

24.11.2011
 

Hedwige
Patagonie

Na onze meer dan geslaagde Peru reis in 2009 hebben we terug voor South America Planet gekozen om Patagonie - Chili en Argentinie te ontdekken. De hele reis was weerom een voltreffer met verschillende hoogtepunten. Alles tip-top geregeld in diverse hotels, ook de refugio was een belevenis. Onze dank voor de uitstekende gidsen, het gezelschap en vooral onze reisleider Dirk die alles weer perfect wist te leiden en ons een zorgeloze vakantie bezorgde. Voor al wie van natuur houd in zijn pure vorm is deze reis een must. Hedwige Peter
Countries: Argentina + Chili

24.11.2011
 

Jan en Greet
Belgie

Voor al diegenen die nu aan het dromen zijn over hun volgende reis, niet twijfelen, Patagonië is werkelijk fantastisch. Wij beleefden ontroerende, mooie en zalige momenten in Patagonië in november/december 2011. We kwamen zoveel hoogtepunten tegen dat we nog dagelijks nagenieten. De reis werd geweldig goed begeleid door Dirk met een goede mix van hotels, een refugio en een zalige posada in Ushuaia en uitstappen waarbij je je opgenomen voelde in de immens mooie landschappen. De natuur is er dan ook van een overweldigende schoonheid. We troffen het ook met een toffe gids in Torres del Paine en overal elders kwamen we boeiende mensen tegen. De stops in Santiago en zeker ook in Buenos Aires waren anders ook wel de moeite. Het zijn beide boeiende steden. Kortom een aanrader! Jan en Greet
Countries: Patagonie - Argentinie - Chili groepsreis

24.11.2011
 

Anna en Ferdinand
Belgie

We zijn,goed in België aangekomen, wij willen u nogmaals bedanken voor de mooie en interessante reis "Bolivia totaal" met u als reisleider/gids hebben wij een super reis gehad, Bolivia is een prachtig land, de accommodaties waren heel goed en uw inzet en die van Ben en Dirko hebben voor een onvergetelijke reis gezorgd, wij hopen in de toekomst nog met u op reis te kunnen gaan. Groetjes van Anna en Ferdinand
Countries: Bolivia

16.10.2011
 

Marc
Belgie

Reeds driemaal (eerst Peru, dan Patagonia) en nu Bolivia mocht ik in het gezelschap van Dirk, zuid- amerika beter leren kennen. Het werd weer een fantastische reis met unieke momenten zowel op gebied van natuur, avontuur en ook culinair. Bij ieder probleem tovert Dirk wel een aapje uit zijn mouw, om de problemen op te lossen
Countries: Bolivia Totaal Groepsreis

16.10.2011
 

Bust en Greta
Belgie

Nog eens bedankt om ons te vergezellen op de mooie Bolivia reis. We hebben er enorm van genoten. De grote vrijheid die we hadden was zeker een pluspunt. Vele hoogtepunten blijven in ons geheugen gegrift o.a. de zoutvlakte met het cactuseiland, de lagunes met de flamingo's, de death road, Che Guevara route, ... Groeten van Gust en Greta.
Countries: Bolivia Totaal Groepsreis

16.10.2011
 

Inge & Chris
Belgie

Bolivia, onbekend en onbemind ... Na een voorproefje in 2008 besloten wij dit jaar terug te keren naar het prachtige authentieke Bolivia. Enkele hoogtepunten ... De eerste week rijden we via onverharde wegen met jeeps naar Sucre. Dit is de Che Guevara -streek en door het enthousiasme van Ben, onze lokale Nederlandse gids, raken we volledig in de ban van deze revolutionair. Op terugweg wordt in het vliegtuig de film “The Motorcycle Diaries” aangeboden, de verfilming van het dagboek van Che terwijl hij voor het eerst Zuid-Amerika doorkruist. Een unieke kans om nog eens weg te dromen ... De komende dagen is vooral de natuur adembenemend: de Altiplano, de zoutvlakte en de lagunes met flamingo’s en vulkanen op de achtergrond. Ook Potosi met ons bezoek aan de zilvermijn heeft een diepe indruk nagelaten. De hotels tijdens de rondreis waren méér dan ok, ook al is er sprake van basic. Ook de maaltijden in de door Dirk aangeraden restaurants waren steeds super! Bedankt Dirk voor deze mooie reis en wie weet, tot binnenkort. Inge en Chris
Countries: Totaal Bolivia groepsreis

16.10.2011
 

Frieda en Urbain
Belgie

Hallo Dirk, Fabian & co Peru-Bolivia in oktober was voor ons een uiterst boeiende en heel intense reis met de machtige Andesketen als achtergrond. Totaal onverwacht kwam het ene hoogtepunt na het andere: de razendsnelle speedboot naar de Ballestos eilanden, de te dolle rit door de woestijn, het mummiekerkhof van Chauchilla, de enigmatische Nascalijnen, de Colca Canyon, het Titicacameer. Vooral ook de zoutvlakten van Uyuni hebben een onuitwisbare indruk gemaakt. Om de mooie steden Arequipa en Sucre niet te vergeten. Cusco, de Bingham treinreis en de lang naar uitgekeken beklimming van de Machu Picchu waren de laatste kers op de taart. Werkelijk on-ver-ge-te-lijk! Voeg daarbij een fijne groep met van tijd tot tijd een hilarische spraakverwarring tussen “Hollanders” en “Vlamingen” (de voertaal was Nederlands, wel te verstaan, met lichtelijk (!) anders gekleurde accenten en woorden) en … last but no least Fabian als uitstekende reisleider(lijder), gids, verpleger, vinder van rode jassen, duivel-doet-al, broodjesmerend en luchtvaartproblemen oplossend. Dikwijls grappig, altijd vriendelijk, soms streng maar rechtvaardig, immer behulpzaam (nog voor je de vraag kon stellen). Bedankt voor de organisatie en het fantastische verloop. Niets dan lof. Frieda en Urbain De Schepper-Meeusen Brecht, Antwerpen
Countries: Peru + Bolivia groepsreis Oct 2011

01.10.2011
 

Karinne en Lode
belgie

Wij wensen je eerst en vooral te danken voor de prachtige reis. Iedere dag was dankzij jullie zeer deskundige organisatie gevuld met nieuwe ervaringen, uitdagingen en soms onverwachte situaties. Het was voor ons de eerste groepsreis en we hadden er een beetje schrik van, maar dankzij ons inziens vooral jouw voordurend aanstekelijk optimisme, je kalmte in alle situaties, je vindingrijkheid, je ervaring tot het vormen van een goede groepsgeest, en de positieve instelling van alle groepsleden is deze reis voor ons uitgegroeid tot een onvergetelijk moment.
Countries: peru + bolivia groepsreis

05.09.2011
 

Karine Dellaert
Belgie

Beste Fabian, We zijn goed aangekomen in België van onze reis uit Peru. Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor de mooie en interessante reis die we mochten beleven met je als onze gids. Je deed dit zeer goed. Ook bedankt aan de mensen achter de schermen om dit tot een goed resultaat te brengen. We hebben op korte tijd zeer veel gezien en ervaren wat Peru te bieden heeft. Het is een land met zeer veel variatie in streken en culturen. De natuur is er ook prachtig. Alles was zeer goed verzorgd en geregeld, ook door de plaatselijke gidsen bij een excursie, dus zeker geen klagen. Doe zo verder! We hebben er echt van genoten! Wie weet misschien tot een volgende reis. Met vriendelijke groet,Karine
Countries: Peru Noord en Zuid

03.09.2011
 

Guy + katia Bolle
Belgie

Wij hebben een schitterende reis achter de rug nl. Noord en Zuid Peru van 3 sept tot 21 sept onder de zeer, zeer bekwame en professionele leiding van Fabian. Ik kan het niet onder woorden brengen maar het was fantastisch we waren maar met drie koppels het klikte. Peru heeft een diepe indruk op ons nagelaten, prachtig . Maar wat byzonder was, was Fabian deze jongen is een talent qua kennis en omgang met de reizigers hij heeft ons ook deskundig doorheen de reis begeleid. een prachtige Hollander. Dirk wij zullen jou organisatie zeker aanbevelen.
Countries:

03.09.2011
 

Raymond & Josiane
Peru

Hallo South America Planet, We denken met heel veel voldoening terug aan onze 3 weken Peru en aan zijn warme bevolking. Lima, de Ballestas Islands en het Paracas National Reserve, Nasca, de lange bustocht naar Arequipa.De schitterende stad Arequipa met zijn mooie bekende en zijn mooie verborgen plekjes. Het harde kontrast tussen het dagelijkse overleven ( de Reality Tour ) en het lekkere luxe-eten in de restaurants Zig Zag en Zingaro.De tocht met privéchauffeur naar Chivay over de Alto Plano ( 4960m hoog ) en naar de Colca canyon, indrukwekkend. Titicaca Lake met de Uroseilanden , Amantani en Taquile en het verblijf bij een lokale familie zullen ook bijblijven.De busrit van Puno naar Cusco was slechts een voorgerechtje van al de mooie Incasites die we de daaropvolgendedagen in Cusco en omgeving , in de Heilige Vallei en natuurlijk Machu Picchu ( Vistadome was aangenaamreizen ) zouden bezoeken. En op Machu Picchu hadden we nog voldoende tijd om een paar wandelingen te makennaar Incabridge en naar Intipunku.Cusco, wat een mooie stad.De uitstap naar Moray en Maras op de laatste ( zonnige ) dag in Cusco was een mooi afscheid aan deze regio.Het verblijf in het tropisch regenwoud ( Tambopata Lodge ) is om in te kaderen. De hotelkeuze was een goede keuze ( Casa Andina is ok in Urumbaba, het hotel op zich was super ). Voor de rest overal vriendelijke en behulpzame mensen.Voor de restaurants deden we vaak een beroep op de "Dagkrant van Peru Planet" (superidee). Van de pisco sour, de keuken en de flessen wijn hebben we genoten in Zig Zag, Zingaro, Greens, Incanto ........... .En tenslotte nog iets over South America Planet. Altijd vriendelijke en aangename opvang en begeleiding. Altijd op tijd aanwezig. We konden altijd en overal jullie rekenen . Jullie zijn TOP SELECTION, EEN ECHTE AANRADER. Bedankt voor alles - Muchas gracias. Tot ziens - Hasta luego.
Countries: Zuid Peru

03.09.2011
 

Nancy
Belgie

Een weekje thuis en ik hang nog ten volle op mijn Peru-Bolivië wolk. Het was bijzonder fijn, mooi, goed uitgestippeld en georganiseerd, belevingsvol, indringend,… Mijn hart ging uit naar: de zoutvlakten, de zilvermijnen, de mooie culturele gebouwen, de leefwijze van de mensen, de zandbuggy, de intense maar sfeervolle Inca-trekking, de meer dan imponerende bergen, de kerkhoven, het lekkere eten en het lessende bier. Ik mis de adembenemende landschappen met de soms hotsende bus. Proef ook de Sublime chocolade en de chocola uit Sucre!’
Countries: Peru + Bolivia

02.09.2011
 

Christel Van Loock
Belgie

Hoogtepunten Peru/Bolivië: onze eerste groepsreis ooit, met gemengde gevoelens hebben we ernaar toe geleefd maar het is ons ontzettend meegevallen. Dit dankzij de leuke groep maar ook dankzij Peru Planet, die alles goed organiseren en in het programma voldoende individuele vrijheid laten. Reizen in Peru stond al jarenlang op onze verlanglijst, we genoten van de mooie steden maar vooral van de rit naar Chivay, Colca Canyon en hebben onze adem ingehouden bij de eerste aanblik van Machu Pitcchu. We zijn reuzeblij dat we ook in Bolivië zijn geweest, voor ons waren de mountainbike tocht en de tweedaagse op de zoutvlakte de max. Hopelijk tot op een van jullie andere reizen.
Countries: Peru + Bolivia groepsreis Sept 2011

02.09.2011
 

Hilde en Geert
Belgie

Een reis naar Peru en Bolivia laat een mens niet onberoerd. Vooreerst zijn het qua natuur twee schitterende landen. We maakten het éne hoogtepunt na het andere mee. Tevens konden we oa via de reality tour ook achter die beelden gaan kijken en leerden we de levenswijze en overlevingsmanieren van de arme bergbevolking beter kennen. Ook dit blijft hangen en hier en daar nog wat knagen. Het zal er wat ons betreft beter toe bijdragen een meer gemotiveerde 11.11.11- en oxfam-wereldwinkel-medewerkers hier in België te zijn. De organisatie van South America planet is zeer goed en zeker de enthousiaste reisleider (nee, nee, niet de gids) werkte alleen maar aanstekelijk. Ook de groep medereizigers viel goed mee en samen beleefden we gezellige, mooie en ook spannende momenten. Gelukkig hebben we nu onze mooie foto's (met een dankjewel naar een groepsgenoot voor het lenen van zijn camera!) en kunnen we blijven nagenieten, verdervertellen, reflecteren, ... De reis heeft ons leven verrijkt en Geert zijn droomreis doet hem nu nog elke nacht van Peru dromen ... Hilde en Geert
Countries: Peru + Bolivia groepsreis Sept 2011

02.09.2011
 

Willy Fortie
Belgie

Beste Peru Planet ik wil je graag bedanken voor de prachtige reis die je ons hebt aangeboden zelfs als ik heel kritisch zou zijn kan ik geen enkel minpunt aanhalen. We hebben het er ook onderling over gehad wat het hoogtepunt van de reis was wel voor mij was er niks dat er bovenuitstak, het was één aaneenschakeling van fantastische soms adembenemende (soms letterlijk.... incatrail :-) ) momenten Ook een speciaal woordje van dank voor onze reisleider Fabian, die op deskundige en begeesterde wijze ons de nodige uitleg verschafte, tevens de manier waarop hij de spijtige zaak met het ongeval van heeft aangepakt spreekt van een hoge mate van medeleven en beroepsernst !! nogmaals HARTELIJK BEDANKT !!!! je mag erop rekenen dat ik je reis zal aanbevelen aan al m'n vrieden en kennissen. doe aub zo verder groetjes
Countries: Peru en Bolivia

11.07.2011
 

Aster en Stien
Belgie

We zijn weer thuis na 5 weken Bolivia en Peru (Cusco). We willen je nog even laten weten dat we zeer tevreden zijn over de 4 daagse Incatrail naar Machu Picchu: we werden zeer goed gebriefd op jullie kantoor, zelfs op zondag! We hadden een goede gids, (Romulo), die goed met een groep kon omgaan en voldoende ondersteuning gaf aan mensen die het wat moeilijker hadden (zonder daarin te overdrijven).Hij gaf redelijk wat uitleg over de bezienswaardigheden en …zijn Engels was goed verstaanbaar (we hoorden soms andere gidsen !!!) De kok (Domingo of Papichon)) toverde iedere maaltijd weer de lekkerste gerechten uit zijn potten, dat was ongelooflijk en het ganse team (porters en helpers) waren altijd behulpzaam en hadden onderling veel plezier. Voeg daarbij dat het leuk is in een kleine groep van 6 mensen te trekken (3 koppels). Een klein minpuntje was dat we niet de Huayna Picchu op mochten, blijkbaar worden daarvoor alleen tickets verkocht in combinatie met dagtickets… Maar vanuit de zonnepoort kregen we ook een onvergetelijk zicht! We zullen jullie reisbureau zeker aanraden aan andere geïnteresseerden!!! Nog veel succes en dank voor de goede service! Aster en Stien Kalogrias-Claus, Bierbeek, Belgica
Countries: incatrail peru

03.07.2011
 

yannick
Belgie

Individueel Peru 15 D Beste Peru planet, de reis is perfect verlopen,het was heel mooi en is goed verlopen.gidsen perfect en de inka trail was prachtig, vooral de rondleidingen met weinig of geen volk waren super. waarschijnlijkj ga ik volgend jaar bolivia en weet ik jullie te vinden!
Countries: Peru

12.06.2011
 

Jeannette en Hennie Schipper
Nederland

Deze keer een mail om jou en het hele team van Perú Planet te bedanken voor deze fantastische reis. We zijn erg onder de indruk van dit prachtige land. We hebben er alle dagen erg genoten. We vonden het ook erg leuk om jullie op je eigen kantoor te bezoeken. Dat maakte dat de contacten, die alleen maar via email waren verlopen, ineens een stuk concreter werden. We zijn erg tevreden over de wijze waarop Perú Planet de reis voor ons georganiseerd heeft. Mooie en soepel lopende excursies en waar de excursies op elkaar aansloten waren de gidsen ook goed geïnstrueerd, zodat we elke keer heel soepel in een andere (groeps)excursie opgenomen werden. Alle hotels waren zonder uitzondering prima, steeds goede bedden een goed ontbijt en vriendelijke mensen. Wat we heel bijzonder vonden was dat alle transfers zo goed verliepen. We hebben heel vaak een transfer met een bus gehad en alle keren stond er iemand met onze naam te wachten. We zijn erg tevreden. Tijdens onze vrije momenten in de stad kwam de dagkrant goed van pas. Met name in het begin, als je nog moet wennen aan het land en de cultuur, vonden we houvast aan de restaurants die je had aanbevolen. Maar ook op de laatste dag in Cusco hebben we de dagkrant nog gebruikt. Cusco is trouwens een prachtige stad. Nog zoveel Inca resten en gebruiken (vooral ook omdat we tijdens de Inti Raymi in Cusco waren), maar ook de Spanjaarden hebben hun best gedaan om er iets moois van te maken. Heel bijzonder was wel ons bezoek aan de Colloritti, niet alleen om zelf mee te maken maar vooral ook om te zien hoe zeer de Inka cultuur nog leeft onder de lokale bevolking en bij onze begeleiders, met name bij Vicky en Judy. De Ausangate tour was zwaar maar wel heel mooi. We waren wel zoveel aan de hoogte gewend dat we niet hoogteziek werden, maar om boven de 5000 m nog vlot vooruit te komen is voor ons vlak-landers toch wel een hele prestatie! Voor onze gids Judy was dat wel anders; zij hobbelde vlot omhoog ondanks dat ze last had van buikgriep. Judy was trouwens een belevenis op zich. Zij is 6 dagen lang onze gids en gastvrouw geweest en dat heeft ze uitstekend gedaan. Ze is een vrouw uit de bergen en ze is trots op haar afkomst en op haar land. De Inca-religie en –gebruiken houdt ze in ere en ze betrok ons daar elke dag bij. Ze heeft bijzonder veel verteld over haar volk en haar cultuur de (pre)Inca historie maar ook over haar zelf en haar eigen verleden. Daarbij was ze ook benieuwd naar het leven in Europa en in Nederland. In 6 dagen was er een goede band ontstaan en Judy had er zichtbaar moeite mee om van ons afscheid te nemen. Wij zijn erg tevreden over de dienstverlening van Perú Planet. We zullen jullie zeker aanbevelen bij vrienden en bekenden, als zij naar Zuid Amerika willen. Heel veel dank namens ons aan het hele team van Perú Planet.
Countries: Peru

01.06.2011
 

Rita en Frank
Peru - Bolivia Mei 2011

we zijn nu een 2-tal weken terug van onze Peru-Bolivia-reis en hebben elke dag enorm van de reis genoten. Voor ons waren het 2 totaal onbekende landen die we dank zij Fabian , onze reisleider, beter hebben leren kennen. Bij elke verplaatsing waren we benieuwd wat Fabian over de omgeving wist te vertellen. Dat niet alles altijd volgens plan verliep - ik denk aan de moeilijke grensovergangen wegens de staking - vonden wij zelfs een beetje avontuurlijk en heeft de reis nog iets boeiender gemaakt. Een dikke pluim voor Fabian en het Peru-Planet-team voor de wijze waarop de problemen werden opgelost. De formule in kleine groepen vinden wij super - wij hebben in een korte tijd (25 dgn) 10 toffe mensen leren kennen en toch nog voldoende vrijheid gehad om samen te genieten van de reis. We zouden de reis onmiddellijk opnieuw willen maken. Bedankt , voor ons is PeruPlanet een dikke aanrader !!! Rita en Frank /Aalter
Countries: Peru + Bolivia

06.05.2011
 

Marc en Paulien
Nederland

De groepsreis 3 mei 2011 door Zuid-Peru van ruim 3 weken in mei was voor ons een geweldige ervaring. Programma was zeer gevarieerd en prima in balans.Bijvoorbeeld na de wat zwaardere dagen was er wat rust, en na de wat primitievere overnachting in Colca Canyon was er een lekkere luxe overnachting. Alle hotels waren mooi en goed gelegen. Kort gezegd, een prima georganiseerde en begeleide reis! Veel succes verder met nog meer van die mooie reizen dit jaar! groetjes, Marc en Paulien
Countries: Peru

03.05.2011
 

Rudi en Diane
Belgie

Op 3 mei vertrokken we voor een 3-weekse vakantie naar het voor ons onbekende Peru. Intussen zitten we al terug thuis nog altijd aan het nagenieten van onze prachtige reis. Nooit had ik gedacht dat we zoveel zouden ontdekken. Het eerste hoogtepunt waren zeker de Ballestas eilanden, duizenden en duizende vogels, zeehonden, pinguins, enz. Ook de tourtocht door de duinen met de buggy was onvergetelijk, adrenaline tot en met.... De afdaling met de mountainbike van een 4200 m hoge vulkaan was ook ongelooflijk mooi. Een ander hoogtepunt was zeker de Colca Canyon met de afdaling naar oase en de dag nadien de terugtocht en niet te vergeten de prachtige condors met hun enorme vleugels, zeer fotogeniek. Ook het bezoek van het Titicaca meer was de moeite waard alhoewel dit zeer toeristisch is en er veel show rond hangt. En zo eindigden we stilaan naar het absolute hoogtepunt: de 4-daagse incatrail. Zwaarder dan we hadden verwacht maar dik de moeite waard, vooral de 3 de dag is zeer mooi wat betreft plantengroei en natuurlijk het slot op de vroege ochtend van de 4 de dag: ontwaken van Machi Pucchi. Niet te geloven wat die Inca's honderden jaar geleden konden bouwen. Terwijl de helft van de groep naar huis vertrok zijn we nog met enkele 2 dagen de jungle ingetrokken. Te kort en te heet om er echt genoten van te hebben. Verder waren de hotels en bijkomende accomodaties werkelijk schitterend, had dit zeker niet verwacht in Peru. Eveneens de maaltijden waren zeer lekker, van spot goedkoop naar luxe, alles was er mogelijk en dit dank zij onze reisleider Dirk die werkelijk alles wist over de goede restaurants en ....bars. Dus niets dan lof over onze avonturen, organisatie met een dikke merci aan Dirk en we zullen zeker niet nalaten reclame te maken voor Peruplanet.
Countries: Peru

03.05.2011
 

Lut en André
Belgie

Beste Dirk, Ook wij,Lut en André, willen enkele "duiten" in jullie agenda ('zak') deponeren. Lut,als all-round globetrotter en dus met kennis terzake, heeft niets dan lof over voor Peru-planet als reisorganisatie en dus uiteraard ook voor jou, Dirk, als reisleider en "persoon". Ik, als groen blaadje,onwetend over de wonderen en schoonheden des werelds,ben uitermate blij dit op mijn senioren-leeftijd te hebben mogen meegemaakt. Ik ben je dan ook uitermate dankbaar om, voor de eerste maal buiten het continent Europa ,onder jouw vleugels , Peru te hebben ontdekt. Peru in al zijn facetten : prachtige natuur,schitterende cultuur,avontuur en culinair. Bij momenten fysisch zwaar,een fijne groep,drukke agenda en toch de kans om eventjes alleen te genieten. Dus niets dan lof .........ik zou willen besluiten om iedere reisliefhebber aan te sporen Peru op "numero uno" te plaatsen en om zo snel mogelijk voor PeruPlanet als reisorganisatie te kiezen. Dus stel niet uit tot morgen en .............BOEK Nogmaals onze welgemeende dank voor je betrokkenheid. André en Lut.
Countries: Peru

03.05.2011
 

Ilse
Zuid Peru met Jungle
Belgie

Groepsreis 3 Mei 2011 Zuid Peru Met Jungle Perú is een prachtig land, dat is gewoonweg zo. Maar de manier waarop je een land bezoekt zorgt zeker voor het beeld dat je ervan krijgt. Wel, ik kan met 100% zekerheid zeggen dat het dankzij het superorganisatorische talent van Perú Planet is, dat deze reis er eentje is om nooit te vergeten. Dankzij onze reisleider Dirk leerden we de veelzijdigheid van Perú kennen: altijd paraat om een woordje uitleg te geven bij de activiteiten van de dag, om interessante weetjes te vertellen, om de leukste cafeetjes aan te wijzen of gewoon om eens een gezellig praatje mee te slaan... 22 dagen werden we rongeleid door de verschillende landschappen (zowel woestijn, als bergen als jungle...) en de mooiste bezienswaardigheden die Perú te bieden heeft en dit alles in gezellige hotelletjes en lekkere restaurantjes. Wat ik ook erg geslaagd vind, is de inzet en het enthousiasme van onze reisleider, want het mag gezegd, hij zorgde voor een vlot verloop van de hele reis zoals een herder dat voor zijn schaapjes doet! Danku Perú Planet en tot volgend jaar in Bolivië!
Countries: Peru

03.05.2011
 

Magda en Robert Gielis
Belgie

We zijn zonet terug van onze individuele reis door Peru (29/4/11 – 14/5/11). Alles is super verlopen. De gidsen die ons tijdens de uitstappen hebben begeleid waren zeer goed. We werden ook steeds stipt en vriendelijk opgewacht op de luchthaven of aan de busstations. De busreizen zelf, waar we wat bang voor waren zijn zeer vlot gegaan. De bussen van Cruz del Sur zijn werkelijk goed. Ook de nachtbusrit van Nasca naar Arrequipa verliep zeer comfortabel. Wanneer we van jullie het bericht kregen dat onze bus die we moesten nemen van Puno naar Cusco waarschijnlijk niet zou kunnen vertrekken vanwege een staking op maandag van de mijnwerkers, namen jullie onmiddellijk het initiatief om ons op de nachtbus van zondag te boeken zodat we geen enkele last hiervan zouden ondervinden. Knap werk ! Dit had als bijkomend voordeel dat we een dagje extra hadden in Cusco, toch een toffe stad om in rond te dwalen. Over het land zelf: schitterend ! Op elke locatie waar we verbleven was er van alles te zien en te beleven. Prachtige natuur, fauna en flora (heel veel condors gezien in de Colca Canyon) en leuke steden, vriendelijke bevolking. Ze trachten van alles te verkopen, zonder echter té opdringerig te zijn. Tot slot: de Casa Andina hotels waar we meestal verbleven zijn van goede kwaliteit: heel proper, goede bedden, lekker ontbijt en altijd zeer goed gelegen (kort bij de bezienswaardigheden). We gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden en kennissen wanneer zij een Peru-reis zouden plannen. Bedankt.
Countries: Peru

29.04.2011
 

William en Chris
Belgie

Voor de derde keer beleefden we een topreis met jou als begeleider waarvoor dank! Wat een timing en organisatie , hoe je het in die landen Chili , Argentinië, Peru en Bolivia altijd fikst ! Connecties, fooien, eerlijk zijn.. Moest je dat alleen doen ,we deden er dubbel zo lang over. De verschillende bestemmingen onderweg waren goed gekozen en ieder kwam aan de bak. Leuke hotels of hotelletjes met soms verassende liggingen. Voor het culinaire heb je een uitstekend oog , voor ieders beurs een restaurant en prijs-kwaliteit ok! Heeft iemand vragen of problemen , zover ik meermaals ondervond , je hebt een oplossing. Dat je geduld op de proef gesteld wordt door "hardhorige reizigers" en dikwijls hetzelfde moet uitleggen , dat zien we niet aan jou. Nogmaals dank voor onze Patagoniareis november-december 2010! Onze achttienkoppige groep krijgt stilaan te veel aanhang , we zullen moeten splitsen. William en Chris, België.
Countries: Patagonie - Argentinie

15.11.2010
 

Guido en Geneviève
Belgie

Wij zijn nog aan het bekomen van de (nog maar eens) prachtige reis die wij met jou hebben mogen maken. Na Peru en Bolivië (voor ons dé verrassing) hebben wij nu Chili en Argentinië van boven tot onder doorgetrokken. Het was van de drie reizen die wij met jou maakten fysisch de zwaarste. Wij moeten er bij zeggen: wij worden ook een dagje ouder. De conditie van de deelnemers lag wel wat uit elkaar, maar een goede reisgids (en dat ben je dus) weet daar een mouw aan te passen. Je maakte dus uitstappen 'a la carte'. Prachtige natuur en een aantal wouw momenten: de glaciares (Perito Moreno) en de watervallen. Toch een min puntjre: ondanks de soms zware inspanningen zijn wij niet vermagerd. Dat zal wel de fout zijn van de assados, de king crabs, dan nog overgoten met een flinke scheut Malbec. Misschien komen wij eens langs op het vakantiesalon om inspiratie op te doen voor een volgende reis, met Dirk uiteraard. Guido en Geneviève
Countries: Patagonie - Argentinie

15.11.2010
 

Annie en Luc
Belgie

Met de zeer goede herinnering aan een trip met Dirk door Peru en Bolivië, reisden we – deze keer met een compagnie van 18 - vol vertrouwen weer mee, nu naar Patagonië. Schitterend gewoon. Onvergetelijke landschappen en je op zeeniveau in het hooggebergte wanen, enig ! Spectaculaire gletsjers, dito watervallen en idyllische meren geflankeerd door besneeuwde vulkanen tegen een naar onweer dreigende wolkenhemel maken je foto’s uniek ! Prettig om een Belg in Ushuaia te vinden… de Gerlach, gebeeldhouwd, tussen andere wereldverkenners, tegen de zee aan, alle weer trotserend zoals hijzelf als eerste overwinterde op Antarctica na een helse trip met de “Belgica”. Voor wie natuurspektakel houdt en tegen een frisse wind kan, een heuse aanrader. Het op tijd en stond varen, stappen doorheen de natuurparken en de verkenning van het drukke Buenos Aires, niet zonder tangodansen, vormen een leuke afwisseling. De zin voor natuurbehoud – met succes trouwens – is er zeker aanwezig. Verrassend knap ! Het vliegtuig nemen zoals je hier een trein of tram neemt, wat vermoeiend, hoort erbij, doch doet geen afbreuk aan al dat moois. Met een groet van pinguins en zeehonden keerden we gelukkig naar huis. Annie en Luc
Countries: Patagonie - Argentinie

15.11.2010
 

Mechteld en Herman
Nederland

groepsreis naar Bolivia- 10 okt t/m 3 nov 2010. Na de fantastische Perureis die we in 2008 al met Peru Planet hadden gemaakt, zagen we het helemaal zitten om met diezelfde groep van toen en nog 2 nieuwe reislustigen, opnieuw naar Zuid-Amerika te gaan om nu, tot ons plezier ook dit keer weer begeleid door gids Dirk , een deel van Bolivia te gaan verkennen. Deze reis was op verzoek van enkelen van de groep iets sportiever aangekleed dan die van Peru, doordat er een aantal kleinere trekkings in verwerkt waren, die overigens door ons allemaal heel goed te doen waren, omdat er steeds de mogelijkheid bestond om in dien gewenst delen in rustiger tempo te doen dan bijvoorbeeld de fanatiekere onder ons in de groep. Ook de beruchte fietstocht over de “deadroad” stond op het programma. Een aantal van de door ons bezochte plekken in Bolivia liggen op flinke hoogte, maar niemand heeft last gehad van hoogteziekte, want de opbouw van de reis naar de meest hoge punten in de reis was perfekt.getimed. Bolivia hebben wij totaal anders ervaren dan Peru. Vooral het natuurschoon maakt veel indruk; dat kan tijdens een tocht van het ene uur op het andere totaal van kleur en vorm veranderen. Zo loop je tussen de metershoge eeuwenoude cactussen of onder kletterende watervallen door; wandel je bij zonsondergang door een uit koraal opgebouwd dorpje, zit je te lunchen midden op een immense zoutvlakte, kijk je uit over een prachtige brede geelkleurig rivier waar groene parkieten kwetterend overheen zwieren of wandel je juist weer door een kurkdroge rivierbedding waar een imposante “Osborne-sherry-stier” zijn territorium heeft. En dan die vele roze flamingo’s in de lagunen… Je kan ’s morgens wakker worden in een refugio midden in het jungleachtige Nationale Park Amboro of in de lieflijke omgeving van hotel Pueblito in Samaypata. in een uit zoutstenen opgebouwd bed in het zouthotel of in een basic telegraafkantoortje op de Route van Che Guevarra . Het zijn alle onvergetelijke ervaringen. Je voelt de middeleeuwse sfeer op de zondagsmarkt van Tarrabuco. De dorpen, de kleinere steden met hun inwoners en hun bezigheden zijn veel authentieker gebleven dan wij verwachtten. De spintol, schep, het weefgetouw,de ossenkar, de drachten van de vele verschillende volksstammen, het hoort nog allemaal tot het dagelijks leven van veel Bolivianen. Ja, het was voor ons genieten van een geweldige, zeer gevarieerde reis! Herman en Mech Scholten Nederland
Countries: Bolivia

10.10.2010
 

Roger en Mia
Belgie

groepsreis naar Bolivia- 10 okt t/m 3 nov 2010 "Na de Perureis met Dirk 2 jaar geleden, nu weer een nieuw avontuur met dezelfde vrienden in Bolivië. Het was geweldig en de dagen vlogen voorbij.Prachtig weer, mooie ritten afgewisseld met adembenemende wandelingen.Puur genieten en soms wel eens zuchten. Ook de Ché Guevararoute was erg boeiend en mooi en alles zo rustig.De organisatie van alles verliep vlekkeloos en de logementen naar ieders wens. Voor ons wel een meevaller :lekker eten en ongekende Boliviaanse wijntjes. Uyuni ook weer zo groots en niet te bevatten ,de weghollende troep lama's en vicunias,de roze flamingo's,ons schattig zouthotelletje,alles was prachtig. Onze Dead Road afdaling was schitterend en ons einde met het beleven van : el Dia de los Muertos tussen de mensen ontroerend. Bedankt Dirk voor het ons laten beleven van dit mooie avontuur." Roger en Mia De Ceuster-Thomaes Schoten-België
Countries: Bolivia

10.10.2010
 

Lieve en Joris
belgie

groepsreis naar Bolivia- 10 okt t/m 3 nov 2010 Reizen met Dirk is maanden op voorhand al voorpret en maanden zelfs jaren nadien nog napret,om niet te zwijgen over de belevenis zelf. Na een prachtige Peru-reis een paar jaar geleden waaraan we de mooiste herinneringen bewaren boekten we samen met ons ,toen, toevallig samengekomen groepje de Boliviareis.Het werd één aaneengeregen snoer van topdagen.Het leven zoals het is!Bolivia zoals het is voor de Bolivianen .We hebben ons maar één keer toerist gevoeld nl .de aankomst op de Salinas toen daar aan het Cactuseiland een reeks busjes geparkeerd stond;maar alle andere dagen was het net of we even bij de buren binnenliepen ,de sympathieke refugio in het Amboropark,de avontuurlijke Che-Guevararoute,het winkeltje van een van de laatste getuigen van Che's laatste momenten,de dorpsfanfare in Tarabucco,de onbeschrijfelijke puurheid van de blauwe lucht en het nooit eindigend wit van de Salinas,de confrontatie met de zwoegende zwetende mijnwerkers in de nauwe gangen van de Potossi -mijnen,de warme ontvangst in de kleine hotelletjes en het verwenninggevoel in de 4 sterren ,de vermoeiende pistereizen die horen bij het land en de confrontatie met oud en nieuw in de grote steden.Heel soms ook een probleem met de watervoorziening maar ook dat hoort bij het land en maakt dat je je Boliviaan voelt met de Bolivianen,een land dat we tenslotte willen leren kennen door er te reizen. Bedankt Dirk voor de fantastische organisatie en de onuitwisbare herinneringen!! Lieve en Joris
Countries: bolivia

10.10.2010
 

Rik en Jeannine
Belgie

groepsreis naar Bolivia- 10 okt t/m 3 nov Beste reiziger ! Zin om naar Bolivia te gaan? Reis mee met Dirk! Met ons groepje van 10 reisvrienden die mekaar leerden kennen in Lima 2008, dank zij Dirk, vlogen we op 10-10-10 naar Santa Cruz. Daar begon onze onvergetelijke, wat avontuurlijke, tocht door dit prachtige land! Alles is grondig voorbereid. De hotels, van eenvoudig of charmant tot bijna luxueus. Het transport, van taxi en pick-up tot grote of kleine bus... En daar gaan we. Over wegen en “pistes”, dus behoorlijk stoffig en hobbelig, typisch voor het Bolivia-avontuur, maar we hadden super chauffeurs! Hoe beschrijf je de pracht en de afwisseling van de landschappen? Je wandelt tussen vlinders en metershoge bomen in het Amboropark. Ogen kom je te kort tijdens de rit over de Altiplano, waar de lama’s je uitdagend aankijken, de ranke Vicunas het op een lopen zetten en de schichtige snelle Emoe’s je te snel af zijn! En dan de verscheidenheid in vorm en kleur van de bergen: grillig grijs of glijdend groen, rood, bruin of met besneeuwde toppen. Het contrast van de zoutvlakte met de cactussen is geweldig... En het is genieten als je de flamingo’s sierlijk ziet opstijgen of landen. Wandelen op het “Isla del sol” en fietsen langs de “death road” is een sportief tussendoortje! Het bekijken van het Boliviaanse leven, op de markt en in het dorp, is zo verrassend en leerrijk, ... Markt doet denken aan eten... en er is een rijkdom aan groenten en fruit! Voor de lunch of het avondeten weet Dirk je telkens te verrassen met een typisch restaurantje en op de zoutvlakte hadden we zelfs onze “koks” bij! Bolivia! Mooie natuur, authentieke dorpjes, vriendelijke mensen, volop zonneschijn en een sympathieke reisleider, wat wil je nog meer? De reisvrienden keerden terug begin november. Mijne Rik en ik trokken verder naar Argentina. Deze week heb ik eindelijk tijd gevonden om me even te laten horen. Vraag je me welk land ik verkies: Peru, Bolivia of Argentina? Alledrie ! Rik en Jeannine
Countries: Bolivie

10.10.2010
 

sarin and aparna
USA

Hi Peru planet, Our Inca Trail hike was incredible - very difficult (for us) but amazing! And especially becauase of Bruno - he was by far the best guide we have ever had. He took excellent care of us! Infact, every single person was so good to us. We will highly recommend Peru Planet to everyone we know. We have many friends who want to come next year. Thanks so much for all your help!
Countries: Incatrail Peru

15.09.2010
 

Greet en Fried
Peru

Beste Peru planet, Nu is de jetlag overwonnen en blikken we terug op de mooie hoogtepunten van de reis bij het bekijken van de foto's. Dirk nogmaals hartelijk dank voor je geweldige inzet en organisatie, waardoor deze prachtige reis ons eeuwig zal bijblijven. Tot een volgende keer.... En vele groetjes van Greet en Fried,
Countries: Noord en Zuid Peru groepsreis

04.09.2010
 

Tim en Mirna
Nederland

Lares Trekking / Beste Peruplanet / Nogmaals bedankt voor de Lares Trekking, we hebben er erg van genoten en het was fantastisch! Met Alfredo als gids waren we erg blij en ook de kok en drager waren top!! Peru was een fijne vakantie met een super einde (de trail en Machu Pichu) Nogmaals bedankt voor alles en ik zal jullie promoten bij het KLM - Martinair personeel! Vriendelijke groeten, Tim en Mirna (2 sept - 5 sept Lares)
Countries:

02.09.2010
 

tessie en edmond
Belgie

Zuid Peru met Jungle 11/08-31/08 beste dirk een hartelijke dank voor een perfect verloop van onze peru-reis : uw kennis van het lokale gebeuren en uw enthousiaste inzet stonden er garant voor. wij zullen u zeker aanbevelen bij vrienden die een zuid-amerika reis overwegen. met beste groeten ,
Countries:

11.08.2010
 

Anton en Ellen op huwelijksreis
Belgie

Beste Peru Planet, Onze 22 daagse Zuid Peru Reis Graag willen we jou en je team nog eens bedanken voor de fantastische organisatie van onze huwelijksreis deze zomer doorheen het mooie Peru. Alles wat tiptop in orde! Achteraf bekeken zijn we blij dat we de organisatie aan jullie hebben overgelaten, alles was zo goed geregeld dat we het zelf nooit zo goed hadden kunnen doen. De hostals en hotels die jullie voor ons hadden uitgekozen waren heel gezellig en comfortabel. Ook de bezoeken die we deden in een internationale groep waren een leuke afwisseling met de individuele reis waarvoor we gekozen hadden. Graag nemen wij in de toekomst terug contact met jullie op voor een reis naar Bolivia of Argentinië. Bedankt, Anton en Ellen
Countries: Peru

10.08.2010
 

Karen en Wouter
Belgie

Wij hebben de 19-daagse individuele reis gedaan (16juli-4aug) met jullie bureau en wij zouden toch heel graag willen vermelden dat wij meer dan ZEER tevreden waren over deze reis. Het was een compleet zorgeloze prachtige ervaring. Reeds bij aankomst van de vlieger tot opnieuw vertrek is alles gelopen zoals het ons werd meegedeeld in de communicatie vóór de reis. In bijlage hadden wij aan de hand van jullie informatie een overzicht gemaakt van het tijdsschema dat we zouden volgen in Peru... Alle mensen die onze transfers en uitstappen verzorgd hebben, hebben dat uitstekend gedaan. Ook waren wij zeer positief verrast door jullie gekozen hotels en hostals... die waren veel luxueuzer dan wij hadden durven hopen... Deze reis krijgt op alle punten en zeker op prijs/kwaliteit meer dan 10... Indien we toch een kleinigheidje mogen vermelden: Na Machu Picchu bleven we nog 2 dagen in Cusco om dan terug te keren naar huis. Hiervan was de laatste dag een bustour door de Heilige Vallei. Het was wel nog heel mooi om Ollantaytambo en Pisac te zien... maar eigenlijk hadden we hier liever gekozen voor een mountainbike tour of mototour naar Salinas en Moras... Dus indien je misschien deze dag ook vrij laat kan de toerist zelf kiezen hoe hij de Heilige Vallei wil gaan verkennen...Wij hadden dit liever iets actiever gedaan. De Salcantay-trail was buitengewoon PRACHTIG... wat ons een beetje verbaasde was dat er eigenlijk vrij weinig aandacht gaat naar afval.... Bij 'toilet' gebruik in open natuur ligt er op sommige plaatsen immers toch al heel wat toiletpapier.... Misschien zijn hier oplossingen voor te vinden (ev. verbranden of zelfs meenemen...). Ook felicitaties aan het kookteam dat mee was... het was zeer lekker..!! Aan iedereen, dank u voor deze prachtige reis... Het was meer dan een unieke ervaring, wij raden het iedereen aan..!!!!
Countries:

16.07.2010
 

Wim +vrienden
Belgie

We houden eraan om je van harte te bedanken voor de geleverde diensten, het vastleggen van de verschillende hostals, de arrangementen (Colcacanyon met privébusje en gids en transfert naar Puno, Eco-amazonialodge met programma, ...), de binnenlandse vluchten, ... We zijn dus zeer tevreden van de professionaliteit van je kantoor (en haar medewerkers) en zullen dan ook in de toekomst jouw organisatie bij Peru-reizigers in de kennissen-, vrienden- en familiekring aanbevelen ! Met vriendelijke groeten, Wim en gezelschap.
Countries:

05.07.2010
 

Cis en de rest van de familie
Belgie

dag Dirk (en de rest van het team) We genoten enorm van Peru, de vriendelijke mensen, de natuur, de cultuur -en dus ook van onze vakantie. Het was zeer afwisselend, maar telkens vielen de bezoeken, de uitstappen, de wandelingen heel erg mee. De reis was ook goed opgebouwd: klimmend in hoogte, maar ook klimmend naar (voor ons toch) het hoogtepunt: Incatrail met Macchu Picchu.Twee schitterende hotels (Casa Andina Lima, Royal Inn Puno), twee speciale hotels (Pozo del Cielo Chivay, Samanapaq Ollantaytambo) en de andere gewoon goede hotels. Alle organisaties met goede gidsen. Soms zeer goede: vrouwelijke gidse voor de Sacred Valley, Pablo en Darwin voor het Incatrail, Herman voor de citytour in Cusco, gids voor de realitytour in Arequipa. Martial (Colca Canyon) was ook erg goed Het eten tijdens het Incatrail was buitengewoon. Wat deze mensen allemaal op tafel brachten!!! Lekker De organisatie liep voor ons zo goed als perfect. De hotels, de gidsen en de service waren beter dan verwacht. We genoten enorm. Spijtig dat Peru zo ver is, anders kwamen we spoedig terug. Nu is het opnieuw sparen en wie weet? Het noorden van Peru herbergt ook vele bezienswaardigheden en mooie natuur. We maakten, en zullen dat ook in de toekomst doen, positieve reclame voor Peru Planet.
Countries:

05.07.2010
 

Ilse en Frank
Belgie

Peru - Bolivia Reis Juli 2010 Wij hebben een fantastisch reis gehad en daar heb jij zeker een groot aandeel in gehad. We zullen dan ook niet nalaten Peru Planet aan te raden aan onze vrienden die plannen hebben voor volgend jaar...
Countries:

01.07.2010
 

Peter en Family
Belgie

Peru - Bolivia Reis Juli 2010 Beste Peru planet Bij deze nog eens onze dank voor de geweldige reis. We hebben echt genoten van Peru & Bolivia. De Inca Trail was een fantastische afsluiter. De begeleiding was super, de keuze van de locaties en hotels prima en het vervoer dik in orde (ondanks de soms moeilijke omstandiheden). Ik kan Peru Planet alleen maar aanraden en zal dat ook met volle overtuiging doen bij iedereen die Zuid Amerika wil bezoeken. Tot de volgende!
Countries:

01.07.2010
 

Linda & Fons
Belgie

Peru - Bolivia Reis Juli 2010 We willen je nogmaals bedanken voor de fantastische reis en begeleiding. Voor ons is de rondreis allezins zeer goed meegevallen. Bij het bekijken van de foto's beseffen we inderdaad hoe gevarieerd en gevuld het programma was. Verder wensen we je nog veel succes en toffe groepen toe op je volgende reizen en hopelijk tot in januari. Groetjes, Linda&Fons
Countries:

01.07.2010
 

Martine
Belgie

10 personen 15 dagen zuid Peru reis Beste Peru planet, Wij zijn weer terug thuis en willen je graag bedanken voor de mooie organisatie en de vele tips. Mede dankzij de goede organisatie hadden wij een prachtige reis. Vooral onze laatste gids was een topper, zo sterk dat onze jeugd hem graag zo uitnodigen hier bij ons. Nogmaals erg bedankt . Groetjes Martine en familie
Countries:

06.06.2010
 

Greet en groep
Nederland

Groep Spirituele reizen in Juni 2010.Laten we beginnen met te zeggen dat we echt enorm genoten hebben van alles wat door jullie is georganiseerd. Zoals gezegd hadden wij een spirituele reis en bijvoorbeeld onze gids op de Macchu Pichu begreep waar we mee bezig wilden zijn en heeft ons fantastisch geholpen, dat maakt van je dag een feestje! Het transport via jou was ook echt helemaal goed, goede bussen, goede chauffeur! Helemaal goed. Las Olas nou Dirk daar kun je mensen naar toe sturen, wat een geweldige kamers, mijn groep was er echt helemaal verliefd op en dan ontbijten La Cupula en je hebt geen wensen meer. Dus echt Dirk, geweldig en fantastisch zijn de woorden die veel gebruikt zijn. Ook het verblijf in Posada Santa Barbara was volkomen perfect, wat een plek, mooie kamers en fantastische mensen. De eigenaar heeft ons mee op pad genomen om een Despacho te maken op de top van een berg. Een hele fijne dag. Dus Dirk, heeel veeel dank voor jouw organisatie en ondersteuning en je staat in mijn balboekje voor eventuele volgende reizen naar Peru!.
Countries:

02.06.2010
 

Frans en Theo
Nederland

Peru - Bolivia Reis Mei 2010 Theo en ik zijn nu alweer 2 weken terug van de rondreis Bolivia-Peru. We hebben leuke herinneringen zoals voorvallen in de bus, op de zoutvlakte, leuke dingen tijdens de maaltijden en ga zo maar door. Een teken dat we een prachtige gezellige reis gehad hadden. Ook een groot compliment aan onze groep. Het klikte meteen tussen de vlamingen en "ollanders" hetgeen ik wel eens anders had meegemaakt. Al met al kijk ik met plezier en voldoening terug op deze schitterende reis en ik verheug mij al op de foto's Ik wil jou nogmaals van harte dankzeggen voor de uitstekende begeleiding van de groep, je goede raadgevingen en vooral de zorg om het feit dat je telkens opnieuw benadrukte dat iedereen vrij was. Perfect. Wellicht ontmoeten wij ons nog een keer. Veel succes met de organisatie.
Countries:

07.05.2010
 

José en Myriam
Belgie

Peru - Bolivia Reis Mei 2010 Eindelijk een berichtje uit Limburg. We willen je nog een keertje bedanken voor de fijne reis en het fixen van honderd dingen. Toffe gast en altijd vol veerkracht. Prachtig! Veel groetjes en wie weet zien we je weer op het vakantiesalon Liefs van José en Myriam
Countries:

07.05.2010
 

Willem en Heleen
Nederland

Peru - Bolivia Reis Mei 2010 In de maand mei hebben wij een fantastische reis gemaakt door Peru en Bolivia met als afsluiting een vier daags verblijf in de jungle. Alle hoogtepunten hebben we gezien o.a de Ballestas eilanden, de Nascalijnen, de condors in Colca Canyon, de zoutvlakte, Machu Picchu en nog veel meer. En dit alles onder de bezielende begeleiding van onze gids Dirk. Niets was hem teveel om het onze groep naar de zin te maken en dank zij hem was de sfeer in de groep ( een mengeling van Hollanders en Belgen) reuze gezellig. Onze definitie van kwaliteit is “doen wat je belooft” En dat heeft Peruplanet zeker waargemaakt. Nogmaals onze dank voor deze geweldige vakantie en wellicht tot weer. Heleen en Willem
Countries:

07.05.2010
 

Henriëtte + Jeanne
Nederland

Peru - Bolivia Reis Mei 2010 Ga je met PeruPlanet op reis dan ben je verzekerd van een uitstekende reisleiding met geweldig veel informatie door de breefing die je bijna dagelijks van de reisleider krijgt plus zijn uitstekende begeleiding. Ook als het eens wat minder met je gaat ten gevolge van de enorme hoogte waarop je reist is hij paraat en alert. Door de manier waarop de reis word georganiseerd heb je enorm veel vrijheid om datgene te doen / te zien waar je interesse naar uit gaat. Kortom: een goed georganiseerde reis met enorm veel vrijheden, suggesties en mogelijkheden om dat te zien wat je kunt / wilt zien! Het grootste kenmerk voor mij was dat het geen schoolreisje was waar je telkens het vastgestelde programma moet volgen, dus een uitstekend concept!
Countries:

07.05.2010
 

Diana
Nederland

Vond Peru gaaf! Reis was prima geregeld, heb veel leuke dingen gezien en transfers enzo waren prima geregeld. Hotels waren ook goed. Kortom, zeer mooie reis / bedankt !
Countries:

05.03.2010
 

Marleen en Danny
Belgie

Prive groepsrondreis 14 man Maart 2010 De jetlagg is ondertussen al verwerkt. Ik heb alleen maar positieve reacties van de groep gekregen in verband met onze door jullie georganiseerde rondreis. De hotels waren prima, de bussen voor de rondreis waren ook dik in orde alsmede onze begeleid(st)ers. Jammer uiteraard van Machu Picchu. Maar de trip naar de heilige Vallei viel zeer zeker in de smaak van de groep. Een bijzonder woord van dank is zeer zeker besteed aan Clarysse. Wat dat meisje allemaal gepresteerd heeft daar in Puno met onze zieke? Hoedje af voor haar. We waren blij dat we haar hadden vooral voor de communicatie tussen ons, marleen (de zieke) en het hospitaal. Zij kon uitstekend Engels en wij hadden iemand die wat Spaans kon. Voor zo een jong iemand is het niet evident alle problemen op zich te nemen. Ongelooflijk! Ze heeft Marleen goed opgevangen alsook heel de groep die toch met heel wat vragen zaten en waar Clarysse steeds weer voor een oplossing zorgde. Hoedje af ook voor het hele Peru Planet team!! Wij hebben niets dan lof over jullie en zijn een levendige reclame voor Peru Planet, dat is zeker ! Tot wederhoren en nogmaals bedankt voor alles! Groetjes, Marleen en Danny
Countries:

02.03.2010
 

marjan
Nederland

Beste Peru planet We hebben een geweldige reis gehad. Alles was tot in de puntjes geregeld; we zijn nog nooit zo luxe met vakantie geweest. Mooie hotels, aardige chauffeurs en gidsen. In Trujillo konden we niet landen, vanwege de mist. Na twee doorstarts keerden we terug naar Lima. Het vliegveld kennen we daar nu van top tot teen, want we konden pas 's avonds opnieuw naar Trujillo. Maar zie daar: onze gids stond keurig op ons te wachten. De bezienswaardigheden waren prachtig, evenals in Chiclayo. Tevreden reizigers dus. Hartelijk dank voor de uitstekende organisatie. groetjes Marjan
Countries:

05.02.2010
 

walgrave
belgie

De organisatie vanwege PeruPlanet verdient een “grote onderscheiding”. Goede afspraken, goede hotels en verbindingen, gedienstige mensen, uitstekende gidsen. Ook de bijzondere zorgen naar aanleiding van de ziekte van mijn vrouw, hebben we zeer gewaardeerd. Dat er hier en daar eens een klein haakje aan was, kon onze waardering niet drukken. We zullen Peruplanet volmondig aanraden bij eventuele anderen die een reis naar Peru plannen
Countries:

05.11.2009
 

Sieb and Kevin
Holland

Hello, Whe have walk the inca trail on 9/10 nov.2009 with our guide Noemi. It was a fantastic experience we still talk about it, the way Noemi explaned every thing to us was very good. She 's also a very friendly and nice person to walk with. I send a few pictures will you be so kindly to send those to her. And thank her for the unforgettable trip kindest regards from. Sieb and Kevin.
Countries:

09.10.2009
 

Richard - individual tour cusco / boliva til border Chili
Canada

Hi Dirk, Yes, we had a great time on the tour we would definitely recommend this type of travelling to like minded people. Especially knowing more about the places we went to, we would have probbaly wanted to adjust places and time we stayed at those slightly... feedback, plusses are: - almost 100% accuracy in terms of pickups and transfers. was a great help and convenience - hotels we enjoyed staying at the most were sucre, copacabana and la paz - quality of the tours were pretty good, no complaints there just a couple of negatives - breakfast at ours wasn't that great generally speaking though, it was a great tour and i would recommend you guys to anyone I knew who wanted to do some travelling in south america... thanks for everything regards Richard
Countries:

01.10.2009
 

Martine, André
Nederland

Beste Peru planet, Eerst en vooral wil ik U danken voor het prima uitwerken van onze 21 dagen durende individuele reis.Onze wensen zijn voor 100% uitgekomen,echt een reis op maat. In kort samengevat : prima prijs - kwaliteit, voldoende aanpassingstijd, prima gidsen, hotels op onze maat, alles tot in de puntjes geregeld kortom een reis om van te genieten, ons rest enkel Uw reisbureau, aan alle geïnteresseerden warm aan te bevelen. Groetjes, Martine, André
Countries:

15.09.2009
 

Walter Verbeken
Belgie

Van 14/09 tot09/10 maakte ik de 21-daagse rondreis Noord- en Zuid-Peru, met aansluitend, als extra, nog de 4-daagse Inca-trail en nu de jetlag stilaan begint weg te ebben sta ik erop Dirk en Fabian, onze reisleider tijdens de 21-daagse rondreis, en Walter, de gids op de trail, van harte proficiat te wensen en te bedanken voor de prima ( ik schreef bijna ' perfecte ', maar ik haat dat woord omdat iedereen in ons welvarende Westen slechts lijkt tevreden te zijn met de perfectie en dan van de weeromstuit in een depressie duikelt !!!! ) organisatie van deze reis vol afwisseling tussen cultuur, natuur en de nodige ontspanning tijdens individuele ontdekkingstochten in de steden. Ik bedank hen allen, ook de dragers en de kok (!) tijdens de trail voor de fantastische vakantie die een levendige introductie was tot het land, zijn geschiedenis, zijn landschappen, zijn vriendelijke mensen en zijn uitstekende keuken. Ik wens alle medewerkers van Perú Planet nog veel succes toe en wees maar zeker dat ik voor jullie reclame maak in België.
Countries:

14.09.2009
 

Anja Loosvelt
Belgie

Beste Perú-Planet, Van 14 september tot 5 oktober 2009 reisden wij mij met jullie door noord en zuid Perú. Op jullie website raden jullie de mensen aan om te genieten van de voorbereiding maar intussen geniet ik dubbel en dik van de afwerking. Misschien is het woord verwerking beter want Perú is zeker nog niet “af” voor mij. Er is dan ook nog zoveel te zien. Wij zijn dus volop aan het nagenieten van de prachtige foto’s van mooie landschappen, grootse archeologische sites, feestende Peruanen, prachtige fauna en flora, enz. We hebben intussen ook al een datum vastgelegd voor een reünie met onze overige reisgenoten en op 25 november gaan we in Gent genieten van een concert van Eva Ayllon (de ster van Perú volgens jullie dagkrant “Cusco”). Dankzij jullie wandelend reisboek, Fabian, onze reisleider ben ik nu ook bezig aan een lijvig reisverslag. Hij weet heel veel over Perú en was zo vriendelijk om dit met ons te delen. Ge ziet, Perú laat ons niet los. De reis was een schot in de roos. Elke dag had zo wel zijn hoogtepunt. En dat is jullie verdienste. Dus bij deze aan het Perú-Planet team: een welgemeende merci! Perú is een prachtig land en dat hebben jullie ons laten zien. Groetjes vanuit België.
Countries:

14.09.2009
 

Maarten en Ciel
Nederland

Beste Dirk, De Galapagos was fantastisch. We hebben enorm genoten van de boot, de eilanden, het water, de dieren en planten. Aardige bemanning en leuke Amerikanen hebben daar zeker aan bijgedragen. We werden ook keurig in Guayaquil van en naar de luchthaven gebracht en in het hotel mochten we de avond van ons vertrek nog even douchen voordat we voor uren het vliegtuig is moesten. Kortom de laatste week van onze reis maar was meer dan OK. Dank voor deze fantastische reis Een groet Maarten en Ciel
Countries:

13.09.2009
 

Martijn en Annette
Nederland

Via Peru Planet een rondreis geboekt door Peru en Bolivia. Een vol programma met alle hoogtepunten in 3,5 week. Alles was super geregeld!! Natuurlijk moet je je aanpassen aan de cultuur van een land en gaat niet alles hetzelfde als in Nederland, maar juist daarom maak je een dergelijke reis. Hoogtepunt voor ons was de zoutvlakte in Bolivia, echt super!!! De Coca Canyon was voor ons het hoogtepunt van Peru. de Larestrek was erg mooi, maar voor een niet geoefende wandelaar toch zwaar (voornamelijke de hoogte). Kortom een super vakantie die we voor geen goud hadden willen missen. Complimenten aan het team van Peru Planet voor het tiptop regelen van de reis. Groeten Martijn en Annette
Countries:

10.09.2009
 

Frans & Truus
Nederland

Beste Dirk, De reis heeft volkomen aan onze verwachtingen voldaan. Het was best een zware reis maar je hebt de reis evenwichtig opgebouwd en voldoende mogelijkheid gegeven om tussendoor te “recupereren”. zoals dat in het Belgisch zo mooi gezegd wordt. Wij hebben nog zeer genoten van de jungle tocht. Dit was echt nog een parel die aan deze reis kon worden toegevoegd. Wij hebben daar in een waar paradijs mogen vertoeven met prachtige faciliteiten en complimenten voor onze gids Frank. In een woord een echte aanrader die wel de nodige zweetdruppels heeft gekost maar daar heb jij ons gedurende deze reis zo in getraind dat dit prima te doen was. Bedankt voor de goede zorgen en veel succes in de toekomst voor Peru Planet.
Countries:

09.09.2009
 

Koos en Mia
Nederland

Beste Dirk, Wat was het indrukwekkend: onze reiservaring tijdens de Peru/Bolivia-rondreis. We hadden ons geen betere reisl..der kunnen wensen. Wat wil je nog meer als de “baas” zelf, die ook nog eens 8 maanden van het jaar in Peru woont en mede daardoor zeer veel van het land weet, je reisleider is. Ook je dagkrant bevatte elke keer weer veel info over o.a. bezienswaardigheden en restaurantjes die de moeite waard waren. Met vragen, ook al vergaten we vaak de antwoorden…., konden we altijd bij je terecht. Al met al vonden we Peru-Planet een echte aanrader en als het mogelijk is zullen we ons in de nabije toekomst graag voor de rondreis naar Argentinië melden.
Countries:

09.09.2009
 

Jef & Amy
Belgie

Alles was prima, een heel avontuur maar zeer goed georganiseerd, soms zwaar, niets onverwacht, alles werd vooraf zeer goed gebriefd, geen wrevel of frustraties en een onovertrefbare reisbegeleiding, chapeau aan Dirk. Een mooie herinnering voor altijd.
Countries:

09.09.2009
 

Roel en Danique
Nederland

Groepsreis Peru- Bolivia Beste Dirk, Een geweldige reis en enorme ervaring rijker! Peru en Bolivia zijn 2 schitterende landen die je in je leven gezien moet hebben! Perfecte begeleiding door jou en je team waardoor dit een zeer mooie reis geworden is. Tijdens de ziekte van Danique hebben jullie alles in het werk gesteld voor ons om toch nog Macchu Pichu te kunnen bezoeken en uiteindelijk is dit nog gelukt, waarvoor duizend maal dank!! Peruplanet is een echte aanrader voor Zuid Amerika reizen en je zult geen spijt krijgen om met deze organisatie op reis te gaan! Zeer professioneel en inventief! Chapeau! Wij zullen in ieder geval reclame maken voor jullie!
Countries:

09.09.2009
 

Agaath
Holland

Hartelijk dank voor de organisatie van onze Inca trail. Het was een fantastische belevenis! En het was allemaal prima geregeld en verzorgd! We hopen dat er nog maar veel mensen gebruik mogen maken van jullie service. Hartelijke groet Agaath
Countries:

05.08.2009
 

Wouter, Joke, Maarten en Greet
Belgie

Hallo, Dirk, Vicky en Clarissa, Heel erg bedankt voor het organiseren van een fantastische Peru-reis. Perfecte organisatie, goede opeenvolging van de verschillende uitstappen (Arequipa, Colca canyon, Puno, Cuzco,...), goede keuze van hotels etc. Reizen in Peru was een waar plezier. Nog veel meer bedankt om ons op te vangen toen onze zoon in het ziekenhuis terecht kwam na een ongeval. We hadden er nooit bij stilgestaan voor welke problemen je dan komt te staan in een land als Peru, zoals de juiste keuze van ziekenhuis, chirurgen enzovoorts, om nog maar te zwijgen van de taalbarriere. Danzij jullie hulp en steun zijn we erin geslaagd om voor onze zoon de beste oplossing te zoeken, en dat alles zo vlot is verlopen is voornamelijk aan jullie te danken. Dat we na de operatie ook nog Machu Picchu hebben kunnen bezoeken (zonder zoon die dan in het ziekenhuis lag, geassisteerd door Vicky) was gewoon super. Nogmaals heel erg bedankt hiervoor. Wouter, Joke, Maarten en Greet
Countries:

01.08.2009
 

Jan en Marijke


Beste Dirk en peru planet, Nu we reeds enkele dagen thuis zijn en vandaag helaas terug aan het werk moeten, hou ik er aan om via deze mail te benadrukken dat we een fantastische 19 dagen hebben beleefd in Peru. Je hebt ons met Peru-planet schitterend begeleid. De organisatie was nagenoeg perfect. Je moogt er stellig op rekenen dat we wat publiciteit gaan maken voor Peru-planet bij vrienden en kennissen. En mocht het ooit gebeuren dat we in de toekomst zelf nog eens Peru aandoen (misschien voor het gebergte in het noorden of voor een trektocht door de jungle), dan nemen we zeker terug contact met je op.Nog eens bedankt.
Countries:

17.07.2009
 

Marja,Rob,Merel,Iris
Nederland

We zijn weer thuis gekomen na ons drie weeks avontuur in Peru. We hebben alle 4 genoten van de reis. Wat is Peru een prachtig en divers land; de kuststook met de woestijn, het Andes hoogebergte en de Amazone jungle. We zijn blij dat we alledrie deze ingredienten in onze reis hebben opgenomen. De opbouw van de reis zoals wij die gedaan hebben was prima, met voldoende tijd om te acclimatiseren (alhoewel je dat nooit helemaal lukt in zo'n korte tijd). De hostals/hotels waar in we hebben verbleven ,kun je met een gerust hart gebruiken bij volgende riezen. De 5 daagse jungle adventure was een prima experience. Na twee weken Peru hadden we voldoende gelegenheid om te relaxen en te genieten van de Jungle. Onze kleine groep bestond uit ons gezin, een gezin van 4 personen uit de US en een gids. Ideaal dus. We willen je nogmaals bedanken voor de uitstekende verzorging van onze reis. Naast alle hostals/hotels waren ook de tours OK. Heel prettig was dat we overal werden verwacht. De transfers waren prima in orde en daar waar even niemand op ons stond te wachten was vervoer toch zo geregeld. Ook jouw service tijdens onze reis was zeer plezierig. We vonden het heel prettig dat we met jouw contact konden opnemen als dat even nodig was wanneer wij er met ons zeer beperkte spaans niet uit kwamen. Kortom, we hebben een prima vakantie gehad, mede door jouw goede zorg. Als wij onze plannen voor een bezoek aan Patagonië/Vuurland/Antarctica nog eens in de praktijk willen brengen, komen we zeker bij jouw terug. Bovendien, als wij mensen tegenkomen die na ons verhaal enthousiast worden over Peru, dan zullen we ze zeker op jouw spoor zetten. Met vriendelijke groeten
Countries:

15.07.2009
 

Marina en Jan
Nederland

Groepsreis Juli 2009 Noord- en Zuid Peru was een geweldige ervaring met diverse hoogtepunten. Voor ons waren alle bezochte plaatsen of activiteiten een hoogtepunt. Wij zouden geen dingen kunnen opnoemen die we uit het programma zouden laten. Kortom een heel geslaagde vakantie met een kleine,maar gezellige groep mensen. We hebben een goede indruk van de cultuur en natuur van Peru gekregen en tevens zorgde Dirk ervoor dat we op cullinair gebied niets tekort kwamen. De Chavin trekking over een pas van 4700 meter is een aanrader en goed te doen als je eenmaal aan de hoogte bent gewend, het is er inderdaad erg rustig in vergelijking met de Inca Trail maar wel heel mooi. Met vriendelijke groet,
Countries:

15.07.2009
 

Peter & Hedwige
Belgie

Groepsreis Juli 2009 .Daar we geen reiskantoor wilden waar alles van a tot z in een draaiboek staat kozen we voor onze reis naar Peru voor PERU-PLANET daar wordt met "wensen van mensen" rekening word gehouden. Geen seconde hebben we spijt gehad van onze keuze. Een woord van dank aan het adres van Dirk en zijn team. Zij kennen Peru door en door en weten als geen ander de beste manier om Peru te ontdekken. Onze reis was een geweldige ervaring met tal van hoogtepunten. De Inca-trail die je niet individueel kan lopen was ook volledig verzorgd door PERU-PLANET. Een pluim voor al de mensen daar, het was fantastich, zij konden toveren met beperkte middelen het laat nog steeds een diepe indruk op ons na. Met de Chavin trekking in het Noorden kan je één worden met de natuur een gids leid je door het prachtige Andes gebergte en zijn zeldzame bewoners. Dirk nogmaals bedank voor je inzet en vriendelijkheid, spijtig dat in elk ver land zo geen Belg zit als jij.
Countries:

15.07.2009
 

Koen en Karolien
Belgie

Groepsreis Noord -Zuid Peru Met toch wel grote verwachtingen zijn we naar Peru vertrokken en deze zijn meer dan vervuld! Het zuiden met zijn mooie koloniale steden, het veranderende landschap onderweg en Machu Picchu als hoogtepunt. Van het noorden wisten we niet goed wat te verwachten, maar het moet alles behalve onderdoen aan het zuiden! De immense ruïnes die ze nog volop aan het ontdekken zijn en een wondermooie natuur tijdens de Chavin-trekking. Bedankt Dirk voor deze onvergetelijke reis!
Countries:

15.07.2009
 

elfrieda
Belgie

Beste Dirk, Hier de 4 vrienden uit Oostnieuwkerke: Filip en Carine, Antoon en Elfrieda. We reisden deze zomer 3 weken in juli met Peru Planet door Peru. We zijn super content van de reis. Een prachtig land met veel variatie! De manier van reizen beviel ons super. Alles was uitstekend georganiseerd. Nooit moeten wachten op de chauffeur of gids. De 3 dagen Amazone waren een voltreffer om af te sluiten. succes in jullie verdere reizen / doe zo voort
Countries:

02.07.2009
 

Van den Ackerbroeck Bart
belgie

Via deze weg zou ik u graag van harte bedanken voor het geleverde werk. Alles was zeer goed georganiseerd en heb van beide trips genoten. Doe zo verder. Met vriendelijke groeten
Countries:

15.06.2009
 

Thijs & John
Nederland

Dirk, Vicky en Clarissa, Inmiddels zijn wij weer hard aan het werk in het mooie Nederland maar wat hebben wij genoten van het oh zo mooie Peru. De Andes, de Ruines, Titicaca-meer, De Nazca lijnen, Cuzco en uiteraard Machu Pichu. Wij hebben overal van genoten en dit was mede mogelijk omdat alles perfect was geregeld ondanks de stakingen die bezig waren in Peru. Overal werden we opgehaald en weggebracht en de Hostels waar we verbleven waren allemaal schoon en goed. En als wij iets wilden wijzigen kon dit ook tijdens de reis nog gewijzigd worden. Wij hebben genoten van de reis die door jullie is samen gesteld en wij zullen jullie reisbureau dan ook overal aanprijzen. Bedankt en succes met jullie werkzaamheden.
Countries:

03.06.2009
 

Variety Travel - Nadia Pooters
Holland

Beste peru planet, Inmiddels zijn we helaas weer aan het werk in Nederland. Ik wil je nogmaals even hartelijk bedanken voor de geweldige reis! Het was allemaal perfect geregeld. Overal stonden ze ons op te wachten. De hotels waren goed, excursies prima, kortom, alles was super!
Countries:

22.05.2009
 

Christiane Gerard
Belgie

Dirk, Dank zij uw vlotte en efficiënte reisbegeleiding hebben wij zorgeloos kunnen genieten van onze rondreis doorheen het prachtige Peru met zijn ongelooflijk rijke en gevarieerde cultuur. Huaca de la luna,Chan-Chan,de Lord of Sipan,de Ballestas eilanden,de Nasca lijnen,Colca Canyon met de Condors, het Titicaccameer ,de heilige vallei en ondanks de staking toch nog de incatrail en Machu Picchu stuk voor stuk adembenemend mooi ! Nogmaals bedankt voor uw inzet. Met vriendelijke groeten,
Countries:

02.05.2009
 

Phyllis Jessen + Guy Molenaers
Belgie

Hallo Dirk Nog eens extra bedanken voor de geweldige reis die je inelkaar gezet hebt voor onze groep. Als ik vandaag vertelde hoe perfect onze reis is geweest geloofde men mij gewoonweg niet. Alles ,de transfers ;de hotels;de lokale gidsen en de 'menu'tjes' ,het was allmaal perfect. Deze reis is echt om nooit te vergeten;dank zij jouw inzet en kennis . Ik zal zeker ,zoveel ik kan ,reclame voor Peru-Planet maken,want dat verdien je. Groetjes
Countries:

02.05.2009
 

Fam. Vernimmen
Schoren - Belgie

Mei 2009: 19-daagse reis in noord, midden en zuid Peru: De verwachtingen waren hoog, maar de reis loste deze feilloos in. Een prachtige mix van natuur en cultuur, overspoeld met top hotels en verrukkelijk eten. Onze reisbegeleider Dirk schotelde ons elke dag opnieuw een zeer gevarieerd programma voor. Zelfs bij een algemene staking in het zuiden toverde hij onmiddellijk een plan B. Super georganiseerd, een absolute aanrader!
Countries:

02.05.2009
 

Rie en Carine
Belgie

Alhoewel al volop overladen met achterstallig werk, zijn we nog steeds aan het nagenieten van de heerlijke Peru-trip. Eerlijk gezegd, we hadden nooit gedacht dat het land zoveel te bieden had : wat een varieteit in natuur ( regenwoud, woestijn, kustlijn, hooggebergte , ... ), in cultuur ( Inca, pre-Inca, koloniaal, ... ), in accomodatie ( prachtige hotels met als uitschieters het Monasterio Hotel in Cusco, het "hacienda" hotel Cantayo nabij de raadselachtige Nasca lijnen en de Colca lodge met warmwaterbronnen ), in gezelligheid van de Peruanen, van de gidsen en natuurlijk van onze "eigenste" vrienden-groep en zeker niet te vergeten is de rimpelloze organisatie van Dirk ( zelfs een spontane algemene staking kon naadloos ingepast worden in het programma ). Onze oren tuiten nog wat na van het geschreeuw van Titsia in de avontuurlijke open jeep in de zandduinen, maar alles werd weer stil, bij de Zonnepoort, met een eindeloze blik op het raadselachtige wonder Machu Picchu. Amigos, er zullen nog vele piscos nodig zijn om deze prachtige Peru-reis door te spoelen ... Dank je wel, PeruPlanet !
Countries:

02.05.2009
 

Kris en Leen Dekelver-Geenens
Belgie

Peru en Peru Planet zijn aanraders! Onze reis van Noord naar Zuid-Peru was verrassend (zeker het Noorden!) van de eerste tot de laatste minuut en overtrof onze verwachtingen. Proficiat aan de (zelfs als hij ziek is) steeds goedgeluimde Dirk en zijn team van Peru Planet. Een perfect geoliede machine die razendsnel inspeelt op externe problemen (zoals stakingen…) zodat de reiziger er geen last van ondervindt. Uitgekiende hotels (mooi, met perfecte bagage follow up) en restaurants (lékker), ook dit waren voor ons ware ontdekkingen. Professioneel de top! En sympathiek! Dank voor deze reis Dirk.
Countries:

02.05.2009
 

Rosemie Kiekens(Be) & Roef Swart(Nl)
Belgie - Nederland

Rondreis Peru met Peru Planet, mei 2009. Met Peru Planet en onze hartelijke reisleider Dirk hebben wij in korte tiijd (2,5 week) een formidabele reis door Peru gemaakt (medio Mei tot begin Juni 2009). Wat een imposant en groot land voor ons, lage-landers, met die grote verscheidenheid aan natuur, bevolking en culturen! Vanwege een boerenopstand leek het er even op dat uitgerekend een bezoek aan het beroemde Machu Picchu aan onze neus voorbij zou gaan, maar dankzij Peru Travel en Dirk kon het programma worden aangepast, zodat een deel van onze groep alsnog een dag de Inca-Trail kon lopen en wij allen Machu Picchu konden ervaren! Hulde aan de reisorganisatie en dank voor de onvergetelijke indrukken van Peru.
Countries:

02.05.2009
 

Pieter Bontinck en Claire De Muynck
België

In de zomer van 2007 hebben we een fantastische reis gemaakt in het Zuiden van Peru. Volgende zaken stonden op het programma: Lima, Cusco, Manu National Park, Salkantay Trekking, Machu Pichu, Arequipa, Laguna de Condorez, beklimming van El Misti. Het volledige programma werkt uitgewerkt in samenwerking met Peru Plannet. We hebben Peru Plannet leren kennen in een eerste doorreis in de zomer van 2004. De reis in 2007 was supergoed georganiseerd op alle vlakken. Transfers, accomodatie, uitstappen, trekkings, beklimmingen. Steeds hebben we kunnen genieten met ondersteuning van zeer ervaren gidsen, ... Bovenop de prachtige zaken die we hebben gezien, geeft deze organisatie een extra surplus. Het was af van de eerste dag tot de laatste dag. Ook in geval van problemen is Peru Plannet zeer goed bereikbaar voor advies en bijstand. Waar nodig kan meteen bijgestuurd worden. We kijken al uit naar de volgende reis. En zullen daarbij zeker samenwerken met Peru Plannet. Peru Plannet staat voor kwaliteit, passie en vakmanschap!!!
Countries:

01.05.2009
 

Robbin
USA

Dear Dirk-our family returned from Peru today and I wanted to give you some positive feedback for all your recommendations ! Madre Tierra and their staff (Jesus)were fantastic. We stayed there off/on over 4 nights during our week trip to Peru. We always felt as if we were coming home when we arrived. The location was well worth the walk up into the San Blas area ! Secondly the Inca trail with Marco Antonio was fantastic. He was friendly, knowledgeable, funny and sensitive to the at times difficulty of the trail. I would easily feel comfortable in recommending him again on any travel blog concerning this trek. I also recommend you list of interested ruins, cities etc. you sent me -we squeezed all we could into a short week visit. Next we went to Lake Titikaka and stayed at Balsa Inn-they were also lovely and the hotel was fine. thank you again. Peru planet did a good job and i wanted you to know !
Countries:

18.03.2009
 

Linda
Nederland

Ik heb vorig jaar november via Peru-Planet de Inca Trail gelopen. Ik heb toen ver vantevoren gereserveerd, aangezien ik een strak tijdschema had en perse op een bepaalde dag wilde vertrekken. En omdat er maar een bepaald aantal mensen per dag op de trail worden toegelaten. Ik heb wel het idee dat je bij peru-planet echt niet teveel betaald. Verder was alles prima geregeld, erg goede tour. Weet niet of de mogelijkheid bestaat om een drager te huren, wij hebben dat niet gedaan. Je krijgt wel een slaapmatje van de organisatie, die je zelf dient mee te nemen. Ook krijg je 1 of 2 dagen vantevoren een briefing; over de route en de spullen die handig zijn om mee te nemen. Qua route: er zijn verschillende kampeerplekken langs de route, en niet iedere organisatie heeft dus dezelfde loopafstanden op dezelfde dagen. Weet niet of het bij peru-planet altijd hetzelfde is, maar ik vond het erg goed ingedeeld. Wij hoefden bijvoorbeeld de laatste dag naar Machu Picchu nog maar 2 uurtjes te lopen, terwijl anderen echt nog een paar uur achter ons in een kamp zaten. Maar nogmaals; ik weet niet of dat altijd hetzelfde is. Voor mij is het in ieder geval een onvergetelijke ervaring geweest. Soms toch wel een aardig zware tocht, maar o zo mooi
Countries:

11.11.2008
 

Herman & Mechteld
Nederland

betr reis 02/10 - 26/10 Groepsreis Noord/Zuid Peru Wij kijken terug op een zeer gevarieerde, goed verzorgde reis, in een vlekkeloos verlopen tijdschema. We hadden in Dirk in alle opzichten een super betrouwbare reisleider met meer dan voldoende aandacht voor elk individu in de groep en onze vrijheid in tijdsbesteding binnen groep was ook heel groot. 10 mensen is daarbij trouwens een mooi aantal in onze groep ! - De kleine niet-commercieel getinte accenten zoals bijv. de "reality tour" waren de "krenten in de pap". De verschillende gidsen die we hadden spraken over het algemeen goed verstaanbaar Engels en beschikten naar ons gevoel over ruime kennis van zaken. Ondanks dat het tourisme er nog niet zo sterk is ontwikkeld (of misschien wel mede daardoor), is het noorden van Peru heel bijzonder om bezoeken en de lange tochten heen en terug dubbel en dwars waard. Als enig Nederlands echtpaar onder de Belgen voelden wij ons toch super op ons gemak en hebben we ontzettend genoten van het optrekken met onze "zuiderburen". Onze woordenschat is uitgebreid met verschillende prachtige uitdrukkingen, waarvan vooral "mottig" en "een foto trekken" ons het meest zijn bijgebleven.We hebben een fantastische reis gehad en we hopen dat Peru Planet nog lang op deze wijze mag doorgaan . Veel succes peru planet !
Countries:

05.10.2008
 

Luc en Mieke
Belgie

betr reis 02/10 - 26/10 Groepsreis Noord/Zuid Peru Dirk, een reis organiseren waar mensen al 25 jaar van dromen moet een immense uitdaging zijn : na zolang dromen zijn de verwachtingen misschien niet meer zo realistisch. Maar je hebt het klaargespeeld, en hoe ! Met goede hotelletjes en restaurantjes, prachtige excursies, toffe gidsen die zeker wisten te boeien, een uitstekende ambiance in de groep, zelfs de reisleider - jij dus - viel super mee ;-) Tel daarbij nog de rijke cultuur, de geweldige natuur, de fijne mensen en de uitstekende en soms creatieve organisatie van alles ... Dit was een reis die moeilijk te evenaren zal zijn, laat staan te overtreffen. Je hebt van onze "2e huwelijksreis" een onvergetelijke ervaring gemaakt. Bedankt daarvoor ! Groetjes ! Luc en Mieke
Countries:

05.10.2008
 

Frank & Gerda
Belgie

Wij hebben zeer genoten van onze reis. De opbouw van het traject liet ons toe om aan de hoogte te wennen. Wij hebben dan ook geen problemen met hoogteziekte gehad. De organisatie van de reis liep over het algemeen goed en het was telkens geruststellend om iemand met een bordje met onze naam op te zien staan na een lange busrit. De excursies met kleine internationale groepjes waar we ons bij aansloten verliepen zeer goed en leverden interessante kontakten en gesprekken op.
Countries:

03.10.2008
 

Roger en Mia
Belgie

betr reis 02/10 - 26/10 Groepsreis Noord/Zuid Peru Beste Dirk en peru planet. Dankzij Uw goed opgebouwd programma hebben wij van de eerste tot de laatste dag genoten in Peru.Door het geleidelijk aan stijgen/dalen hebben wij de gevreesde hoogte(4.820m.)toch nog goed kunnen verteren.Prachtige uitzichten,mooie wandelingen,gezellige stadjes,pleintjes en lekker eten.Noord Peru was echter "de grote verrassing".De talrijke recente opgravingen en renovaties:chan chan,moche,chimu,lord of Sipan edg.deden de zeer drukbezochte Machu Picchu bijna vergeten.Ons verlengd strandverblijf in Mancora bracht totale relax met strandwandelingen en heerlijk zwemmen in de zee.Hartelijk dank voor de animo die gij bij deze toffe groep kon bijbrengen.van harte,Roger en Mia
Countries:

02.10.2008
 

jeannine & Rik
Belgie

betr reis 02/10 - 26/10 Groepsreis Noord/Zuid Peru Een reis van 25 dagen -met Peru-Planet- door Noord-en Zuid Peru ! We blijven achter met een fantastisch gevoel! De reis was zeer goed georganiseerd en bovendien reisden we met een heel fijne groep. In enkele zinnen de pracht van natuur en cultuur van dit boeieende land beschrijven is niet te doen, dit moet je beleven! Laat je niet afschrikken door de indrukwekkende afstanden je krijgt er indrukwekkende -schatten- voor in de plaats! Bedankt peru planet !
Countries:

02.10.2008
 

Lieve & Joris
Belgie

betr reis 02/10 - 26/10 Groepsreis Noord/Zuid Peru Het mistige Lima met zijn goudmuseum en deinende processies,het mysterieuze Nasca,het prachtige Arequipa,met een ontroerende Juanita en een onvergetelijke reality-tour,de vreemde Uros-eilanden,de close-up van de condor,de klim naar de Intipunku en het plotse ,onvergetelijke zicht op de Machu-Pichu,de enorme bouwkunst van de Inca's,het sympathieke Cusco,de ontdekking van de pre-Inca's,Chan Chan en Moche ,de onbeschrijfelijke schatten van Sipan en de zalige zon en stille stranden van Mancora.Een vakantieverhaal geschreven in "kalligrafie" met als auteur een uitstekende gids,Dirk,die ons ook de Peruanen leerde kennen langs de vele typische lokale restaurantjes om waardoor wij ons een beetje bij hen thuisvoelden.Bedankt Dirk,het was de moeite waard!!
Countries:

02.10.2008
 

Mario
USA

My 18 year old son and I just returned from 3 marvelous weeks in Peru and the highlight, by far, was our 4 day Inca Trail hike. We used, Cusco based, Peru Planet to book everything for us and things couldn't have gone smoother. For the hike, it turned out there was only the 2 of us as the other couple had cancelled due to illness. Remember there are are no refunds or transfers to another person if you have to cancel last minute. The 2 of us had 6 support staff including a beautiful young woman, Carolina, as our guide. My son was smitten. The food on the hike was so outstanding that I didn't lose the hoped for weight. The camping gear was great and the one time my sleeping bag zipper didn't work it was immediately fixed. We loved the staff (esp. our cook) and they always had the tents up and food ready when we arrived at our stops. I just wish I had brought more cash for tips as these guys SO deserve it. The hike highlight of our 3 week stay and seeing Machu Pichu emerge from the fog and clouds was so magical I'll never forget it. I can see why it's just not as special coming up by train. We also hiked up Huana Pichu and I highly recommend it. All in all it was one of the best vacations my son and I have ever had and we’ve traveled the world together since he was a baby. I can highly recommend Peru Planet to anyone considering a trip to Peru who may want to travel independently but not have to book everything themselves.
Countries:

02.10.2008
 

Walter & Bie
Belgie

betr reis 12/09 - 03/10 Groepsreis /Zuid Peru Bie en Walter wensen je uitdrukkelijk te bedanken voor de schitterende reis. Je slaagt erin een mooie balans te vinden tussen aktiviteiten/excursies en rustmomenten; tussen verder reizen en even ter plaatse vertoeven; tussen comfortabele hotels, authentiek verblijf bij mensen thuis en af en toe luxe; tussen plaatselijke en internationale keuken, tussen genieten van natuur en apprecieren van kultuur, ...Je kennis van het land en de taal en je talrijke vrienden en kennissen overal betekenen echt een meerwaarde en bezorgden ons vaak een blik op het land, anders dan de gewone toerist te zien krijgt.Bedankt voor je perfekte organisatie en je aandacht voor individuele wensen.We willen Peru Planet graag aanbevelen aan eventueel geinteresseerden. Hasta la vista,Walter & Bie
Countries:

12.09.2008
 

Pierre & Marie
Belgie

Dirk, Nu een weekje thuis, komen de mooie momenten van de prachtige groeps ,Zuid Peru-reis, die we door uw organisatie hebben mogen beleven, naar boven. Daar willen we U nogmaals voor bedanken. Het was een aangename en fantastische reis, waar we tegen iedereen met veel lof over spreken en vooral de goede organisatie van Peru-Planet benadrukken. Nogmaals hartelijke dank voor alles, we blijven Peru-Planet volgen en aanprijzen. Vele groeten,
Countries:

12.09.2008
 

José & Evert
Nederland

Beste allemaal en Dirk in het bijzonder. De dagelijkse routine is weer ingetreden maar vaak denken we nog terug aan de fantastische rondreis die we, in Peru, met Peru-Planet hebben gemaakt. We zijn onder de indruk van dit prachtige land met zijn vele gezichten. De reis was uitstekend van opzet met veel variatie en is, mede dank zij Dirk, onze reisleider, tot een onvergetelijke ervaring geworden. Iedereen die het maar horen wil, vertellen we hoe perfect Peru-planet dit soort reizen organiseert. Dirk, tot ziens op de eerst volgende vakantiebeurs in Utrecht! José&Evert
Countries:

12.09.2008
 

willem
Nederland

Zojuist terug uit Bolivia, na een een prima vakantie en boeiende reis door Peru en Bolivia. Ik heb je helaas niet gezien/ontmoet in Cuzco. Onze reis in Peru is uitstekend geweest, ook naar de beoordeling van onze vrienden. Steeds op tijd gehaald en gebracht, prima gidsen met kennis van zaken, alles goed en helder geregeld vooraf en een prachtige treinreis van Cuzco naar Puno. Kortom, de complimenten en dank. Hartelijke groet, Willem
Countries:

08.09.2008
 

Chris
Sweden

Hi Peru planet! The 2-day trek was very nice but unfortunately we didnt have time to leave the evaluation forms to our guide Urbano. We are very satisfied with how everything went. The pace of the trek was on a good level and if we needed rest, Urbano gave us some extra time. The first day went smoothly and the hostel we stayed at was nice. Urbano was very easy to get along with and he always had a positive attitude and a smile. He also had good knowledge and he had the answers to all our questions. The second day was also good and it was nice to have some "own time" to explore Macchu Picchu and Aguas Calientes. Thanks for all your help and send our best wishes to Urbano! Cheers //Chris and los Suecos
Countries:

05.09.2008
 

John en Carla
Nederland ,Middelburg

Wanneer u individueel of in een groep op vakantie wilt, kunt u met gerust hart Dirk en Vicky in de hand nemen.Doordat alles zo goed geregeld is, bezorgen ze u een onvergetelijke vakantie. De hotels, met een typisch lokaal karakter, die voor u geboekt zijn liggen op strategische plekken, veelal dicht bij het centrum. Hier is het toch waar de bedrijvigheid te doen is.Bovendien krijgt u bij aankomst een uitgebreid overzicht, wat er te zien is, waar u eventueel kunt eten, drinken. We hebben dit de "Dirk Planet" gedoopt.In de 28-daagse reis, die we hebben gemaakt door Peru, Chili en Bolivia, staat altijd iemand voor je klaar op de vliegvelden, busterminals, excursies, enz. Het spaart erg veel tijd om niet zelf te hoeven zoeken, waardoor het voor u een onbezorgde reis wordt.Tijdens de Lares-trekking, ervaar je de ongereptheid van de natuur waarin je bovendien op grandioos mooie plekken kampeert.Dirk en Vicky en alle andere medewerkers nogmaals heel hartelijk dank voor deze voor ons ongelooflijk, schitterende vakantie.
Countries:

01.09.2008
 

Herman Cole
Belgie

Een ontmoeting op het Brusselse Vakantiesalon met verstrekkende gevolgen! Dààr werd immers aan het standje van PeruPlanet de basis gelegd van de 33 dagen durende reis naar Bolivia en Peru die we in juli-augustus 2008 mochten beleven. Hier past een woord van dank aan het adres van Dirk, Vicky en Maria die ons moeilijk dossier met grote nauwgezetheid hebben ineen gezet en gevolgd.Gracias Herman Cole en Mia Steel
Countries:

06.07.2008
 

eddy
belgie

Hoi Dirk,Bij deze wil ik een woordje van dank geven om het verwezenlijken van een droom gemakkelijker te maken!!!!!!!Ik moet je vertellen dat ik enorm tevreden was over het verloop van de salkantaytrek,deze was fantastisch en tot in de puntjes georganiseerd met een zeer bekwame en interesante gids!!!Wat betreft de incatrail spreek ik in naam van ons zessen en hier hetzelfde,enorm prachtige tocht en tot in de puntjes geregeld,ook hierbij extra dank aan onze gidse,op de tweede dag hadden we en zieke en zij is hier bijgebleven tot het einde van de tocht die dag,dit wijst toch op een bekwame gids en ook kwestie van uitleg bij de incaruines wist ze echt wel waarover ze praate!!!Nog eens hartelijk dank voor de uitstekende service van jullie reisagentschap en ik zal zeker niet nalaten jullie aan te bevelen bij vrienden en kennissengroetjes
Countries:

18.05.2008
 

Kees van de Sandt
holland

ik wil jullie heel graag bedanken voor het regelen van onze reis.het klopte allemaal uitstekend en de tracking over de INCA trail was werkelijk geweldig.Alle complimenten ook voor de gids en de rest van het personeel.Verder was de jungle ook een heel aparte rervanring en de reis naar chili verliep ook probleemloos. nogmaals: dank voor alles.wij hebben een daardoor geweldige vakantie gehad.
Countries:

05.05.2008
 

Alfons
belgium

Wij zijn nu al een week terug thuis en toch blijft deze reis nazinderen. De indrukken die ik in dit land opgedaan heb zullen mij voor altijd bijblijven. Nogmaals bedankt Dirk voor deze mooie reis De bolivia groepsreis van Mei 2008
Countries:

05.05.2008
 

Jos Torfs
Belgie

Beste Dirk, Wat de organisatie van onze reis door uw reisbureau betreft, niets dan lof. De reis klopte van het eerste moment tot het laatste. Iedereen dik tevreden thuisgekomen met niets dan tevreden mannen (en vrouwen) Iedereen die met hen in contact zal komen en naar Peru wil afreizen zal zeker een link krijgen naar uw reisorganisatie. Uw organisatie was werkelijk af. proficiat
Countries:

05.04.2008
 

Linda en William
belgium

Eerst en vooral willen Linda en ik jou op de eerste plaats, maar zeker ook je medewerkers ,danken voor jullie ongelooflijke ontvangst en service. Beter kon niet . Het is gewoon erg dat we de mensen achter Peru Planet, met name vooral “onze” Maria misschien nooit meer zien ! Hoe wondermooi Peru ook was, het zijn deze menselijke contacten die ons het meeste hebben aangegrepen. Voor de rest hadden wij een droomreis met ,buiten alle natuurlijke pracht en archeologische wonderbaarlijke sites, een rijkdom aan menselijke contacten om nooit te vergeten. Het was super jullie te leren kennen !.
Countries:

00.00.0000
 

Wim de Jonge
Belgie

Enige dagen na onze terugkeer in België meld ik je dat onze 11-daagse individuele reis door Z-Perú voor ons zeer geslaagd geweest is. Voor mij was het na éénenveertig jaar een weerzien met Perú. Vooral dan met Lima, waar ik bijna een jaar gewoond heb destijds. Ik wil je ook bedanken voor de bijna perfecte organisatie. Hotels, gidsen en transfers waren goed tot zeer goed. Bedankt
Countries: individueel Zuid Peru

00.00.0000
 

Resultados desde el 1 hasta el 50 de un total de 144

2 3 Siguiente »
 
     

 

CHOOSE YOUR TOUR:

COUNTRY:
KIND OF TOUR:


Argentina Planet
Argentina Planet
  Bolivia Planet
Bolivia Planet

   
 

   
 

   
 

14.12.2014
New Website !
All the updated info you can find now at our New website www.southamericaplanet.com  ...

06.12.2013
New Skype adress
From now on you can contact us at the new Skype adress : SOUTHAMERICAPLANET ...

04.12.2013
Also in 2015 we are official incatrail operator in cusco
Southamericaplanet did pass the control inspection of INC !These are the officials who decide who can operate and get the licence the official incatrail trekking to Machu Picchu. Again ...

  More news »
   
  Southamericaplanet

Promote Your Page Too
   
 
 
Send us your e-mail address to receive news, offers, travel information, new tours and much more!!!
   
 
   
  Peru Planet 2015
Calle Garcilazo 210 Of. 201
Cusco - Peru
Telefax +51 84 251145
web: http://www.peru-planet.net/
email: info@southamericaplanet.com
skype: peruplanet1
   
 Home    |    Perú    |    Galapagos    |    Contact us    |    Guestbook   |    Links   |    About Us

-Volution Design & Host